Kaiserus jedini minus sto owner librarya mora biti u offline modeu ako zelite oba igrati u isto vrijeme. Ali acivmenti i dalje idu, jer su ucitani lokalno

chono tko ti je rekao za crowdstrike falcon?

ljudi koji imaju endpoint njihov. igrao sam sa tipom kojem firma ima sentinel one, sve je to super ali to ne mozes imati bez par tisuća endpointa.
crowdstrike falcon mozes imati privatno. prvotno sam razmišljao uzeti webroot, ali u zadnje vrijeme čitav stvari o webrootu koje mi se nikako ne sviđaju.

Kaiserus kako dobro što mogu igrati tvoj Steam

yeah mozes ga igrati do 25.02 😃, mislim imas sad i diablo 2: Res moj. 😃

foggy Realno, tko želi tebi upast kroz rupu?

Giphy - No Way Beer GIF by Busch

fensisuperstar potrošio sam respec na normalu jer sam klikunuo slučajno, a treba mi. Ima kakv potion ili restart lika?

master_x Bloodborne i DS3 sam igrao offline prvu run ali ovog puta necu, hocu da probam online na Day One, sve puno duhova i poruka. I naravno stavit cu "enable 1 on 1 invasions" i krecem 🤣

Iako Soulsborne igre doživljavam prvenstveno kao solo iskustvo, ne mogu reći da mi u DS3 nije sjeo PvP u dvorištu iz Sullivana (mislim da se tak zove boss). Invadanje mi je meh, ali tko voli PvP borbe sviđa mi se mogućnost kakve arene ili područja u igri gdje će se ekipa štemati.

Novi gameplay. Je li mi se samo čini ili stvarno jesu vizuali dodatno ispolirani i to podosta?

Ima li kakvih najava po pitanju tog open worlda hoćemo li redovito nešto sretati ili ćemo gledati jahanja po praznim livadama na putu do dvorca, dungeona i slično?

I meni se ovaj video čini malo ispoliraniji da.

Flipper bilo je za ocekivati, plus youtube kompresija. artisticki izgleda predivno i grafika sluzi svrsi. nisu fromove igre nikada bile eye candy i zna se zasto se njihove igre igraju.

Znam da nisu, niti se igraju zbog grafike. Ali meni ovo izgleda jako lijepo. Vidi se napredak u odnosu na prvi prikaz.

Flipper Ali meni ovo izgleda jako lijepo. Vidi se napredak u odnosu na prvi prikaz.

ali meni je izgledao pristojno i prvi prikaz i trazio sam te ps3 assete koje su ljudi ovdje pucali i nisam nasa. sada izgleda jos bolje, slazem se, sto se ocekuje od final builda.

Flipper Neki developeri i izdavaci izgleda znaju svoj posao 🙂 I shvatili su sto znaci odgoda igre - poliranje, rad na raznim poboljsanjima itd. Vecinom odgode idu da igru uopce mogu pokrenut, a poliranje dobijemo kroz godinu dana.

foggy meni je najgluplje kad se vidi ociti downgrade. sto si zadajes toliko muku i lazes ljude?! bolje prvo pokazi i ruglo, nego princezu pa dobijes staru ragu na kraju. takve stvari igraci odmah docekaju na zub. mene ne jebe sad previse ni downgrade, ako bas nije pretjeran, ali drugi se pale na takve stvari.

Eto, ode mojih 60 eura, wooosh

Ovo što sam vidio na gameplayju izgleda jako lijepo i samo je potvrda da se ovo uzima day one.

Kolko ce se jutra docekati uz ovu igru...