Kikiller
Ma ok da je teško, ali 50 puta zginut/ponavljat za koju qitu, stvarno nema smisla.
Morao sam cijeli build (koji me vukao 150h) mijenjat, da bih ubio zadnjeg bossa.. teška besmislica.

Tuhy pa mislim to i nije neka mana kada te igra uspije toliko sati drzati.
    Realno za tih 70 i kusur sati sto sam igrao mi nije zao ni centa jer se isplatilo, a osobno mi nije neki big deal ako sve ne vidim u igri i ne predjem ju.
    Mozda se cak jednom i vratim igri i dovrsim ju, 'ko zna...

maverick Hoces i budes. A do tad malo japaniše erpegejiše

Odradio Fia questline uz pomoc neta. Svaka cast onome tko ovo sve skuzi sam...
      Prvo me jebalo kome dati dagger, pa onda kako doci do Deeproots. Pa onda reloadanje podrucja..

Neki dan se ponovo vratio igri, baš jućer riješio Selliu.

chono

Ja sam pokleknuo na reloadanju. Nikako skužit i onda rekoh fuck it. Ajde jednom, al tri puta pričat s kurvom.

blade bas to, skroz blesavo. To bi jedino bilo moguce da se slucajno treci put vratis tamo iz ciste znatizelje ili greskom. Jer lokacija je bas dead end. Osim onog teleporta, nemas bas nista tamo

Čemu mjenjat formulu koja je dobitna.Nastavit će oni i dalje radit igre koje su ih proslavile.

maverick Ali build mu saka masnu kitu. Nedavno čitao osvrt na Kotaku, frajer ganja dex/int build s navodnim mijenjanjem u heavy armor, dva skoro identična štita, furanje više melee oružja koje uopće ne scalea tako dobro s int, bacanje bodova nakon soft capa ...i tako dalje. Baš nubavo do boli.

Zero mozda mu je to prva igra i lik ne prati guidove kao svi ostali.

Baš
            Nego jučer išao pomagati ljudima tog bossa. I u 10 pokušaja samo jedan put smo ušli u drugu fazu, lol. Svi likovi odmah zginu. Gubljenje vremena..
            Mislim da je puno jednostavnije odradit ga solo, uz svog mimica nego online.

Izašla beta, podržava do 4 igrača u co-op sa puno super sitnica. Izgleda bolesno 😎

Zero Zbog čega stalno nerfaju ono šta valja a stuttering nikako popravit.Do kraja godine će igru zaista pretvorit u Ubišrot open world igru.I ovako je igra prelagana jer ljudi nabiju Lv. pa se gazi sve živo.