blade bas to, skroz blesavo. To bi jedino bilo moguce da se slucajno treci put vratis tamo iz ciste znatizelje ili greskom. Jer lokacija je bas dead end. Osim onog teleporta, nemas bas nista tamo

Čemu mjenjat formulu koja je dobitna.Nastavit će oni i dalje radit igre koje su ih proslavile.

maverick Ali build mu saka masnu kitu. Nedavno čitao osvrt na Kotaku, frajer ganja dex/int build s navodnim mijenjanjem u heavy armor, dva skoro identična štita, furanje više melee oružja koje uopće ne scalea tako dobro s int, bacanje bodova nakon soft capa ...i tako dalje. Baš nubavo do boli.

Zero mozda mu je to prva igra i lik ne prati guidove kao svi ostali.

Baš
    Nego jučer išao pomagati ljudima tog bossa. I u 10 pokušaja samo jedan put smo ušli u drugu fazu, lol. Svi likovi odmah zginu. Gubljenje vremena..
    Mislim da je puno jednostavnije odradit ga solo, uz svog mimica nego online.

Izašla beta, podržava do 4 igrača u co-op sa puno super sitnica. Izgleda bolesno 😎

Zero Zbog čega stalno nerfaju ono šta valja a stuttering nikako popravit.Do kraja godine će igru zaista pretvorit u Ubišrot open world igru.I ovako je igra prelagana jer ljudi nabiju Lv. pa se gazi sve živo.

master_x Što se tiče tehničke strane, obećali su i ray tracing u nekom obliku za nove konzole. Meni to ide i u smjeru DS2 SOTFS scenarija gdje će prvo doći koji DLC pa će onda izdati kompletno prošireno izdanje igre s poboljšanom izgledom na novijem hardveru. Naravno, taj RT update će biti besplatan za sve kupce osnovne verzije (vjerojatno globalna iluminacija). Ali da, problem je što nisu izgladili ni framerate, RT će sasvim izgledno biti rezerviran za 30 fps mod.

master_x zato sto je igra nebalansirana i barem se trude ispraviti nesto od toga.
        U svakoj si se from rpg i rpg igri opcenito mogao levelirati do beskraja pa gaziti sve zivo, tako da tu kritiku, ako ju se uopce moze nazvati kritkom, mozes primjeniti na sve rpg igre svijeta.

maverick Teško je balansirat nešto kad se igrač napuca sa Lv.200 i onda kaže igra je lagana.Gazim sve pred sobom.
          I onda još nerfaju bosseve,pa mjenjaju kako će napadat i kada koristit koji napad.Radeta su već 3 puta mjenjali,Malenija se sama od sebe lječila iako nije napadal itd.

master_x nije toliko tesko balansirati koliko se cini. Igra ni ne treba zahtijevati od igraca da bude lvl120 i 90h u igri da vidi kraj.
            U open world igrama treba biti da je na tebi hoces li si olaksati ili otezati igru, tako sto ces ili grindati da bude lagana ili ne i sam si otezati.
            Meni nije normalno da i nakon gotovo 80h sati u igri postoje likovi sto boss sto non boss koji te 2 shootaju. To je bullshit i losa balansiranost.

Naposljetku ne razumijem kako nekom moze smetati sto se netko overlevelira i cruisa kroz igru?!
            Sta nekog boli uvo kako ce drugi igrati.
            Tko hoce Challenge, nek ide od bossa do bossa sa minimalno grinda i taraba.

Ovi 2 phase bossevi neka mi polizu oba jajca. Eto toliko

prayer

Znači ovaj kod je sve što sam ikad htio od ove igre! Frend i ja igrali danas nekih 2h sve skupa sa 0 pucanja veze i sa skroz stabilnim iskustvom. Jest da ima bugova ali co-op sam po sebi radi savršeno. Ja igram Astrologera a on Vagabonda i evo riješili prvog bossa gdje je mene ispičkaralo i on ga je uspio srediti dok sam ja cijelo vrijeme bio spektaror te kad ga je pobijedio ja sam se spawnao na zadnji site of grace I skupio svoje rune i nagradu nazad. Doslovno se joinaš frendu bilo gdje i bilo kad i što je najbolje progress ostaje u potpunosti!

4 dana kasnije

Prvo relativno razocaranje. Rijesio cijeli onaj poison dvorac, ali ostao malo razocaran bossom. Mislim da ovakva lokacija zasluzuje bolje i vise. Neke vizure su jednostavno prekrasne, a boss fight dvorana je top notch!

6 dana kasnije

chono Ne bih znao,meni to automatski skinulo na XSX konzoli danas kroz dan.
            Edit:4.4 GB za XSX

master_x jebiga nema se vremena za elden ring sad 🙂 radim po čitave dane, i pišem "nešto" 😃

@DarkPunisher evo da odgovorim ovdje.
              Palio sam PC 2 puta u 15 dana. Jednom da platim racune i danas odigrao malo Elden Ring 😂
              Ide sporo jer zaista nemam vremena, ali pri kraju sam sto se tice regija. Znao sam sto me ceka i planirao sam ovo razvuci tijekom ljeta. Sad uskoro krece godisnji, pa cu malo ozbiljnije gamepad u ruke

Moram priznat da mi malo dosadio Elden Ring, kaj se nije desilo ni sa jednim DS ili bloodbornom.

Sad cekam DLC, a za to vrijeme na Destiny 2.

master_x Pa i nije nešto teška kad ih je 33% igrača sredilo.

Tih 33% su veliki fanovi serijala, oni bi je sredili, makar tjedan dana zapeli na njoj 😁.

5 dana kasnije

Odrađen i NG+. To je to. Sada ide u ladicu sve do prvog dlc-a ako ga bude.

ibor4you neki dan je pisalo da rade na prvom DLCu. Moglo bi to izaci prije nego ja zavrsim prvi playthrough 🙈

Zero
                Legendarni su 🙂

Ja tu i tam igram malo NG++ jedino mi fali jedan talisman i to cu skupit i onda se ceka dlc.
                Jedino cemu se veselim u NG++ je Malenia 😊

Neznam za vas ali ja sam nekako ocekivao malo vise od igre, pogotovo kako je bila prezentirana. Nemojte me krivo shvatiti, igra je super, ali druga polovica izgleda da nije bas dobro izbalansirana i testirana + multiplayer je jako limitiran i jos bez Covenants. Za mene licno Bloodborne i DS3 su za nijansu bolje igre, ne smatram ER najbolju igru koju je From napravio.

Gipsyking Ne postoji igra koja može biti zanimljiva 200h pa tako ni ova.Reciklira se sadržaj sa raznoraznim nijansama šta je sve normalno za bilo koji open world igru.U Ubisoftovim open world igrama,si sve vidio u prvih 5 sati igranja.Dalje je reciklaža i sve isto.

Edit:
                  Spomenuh Ubisoft pa se @Fico udara po glavi odmah.

master_x Samo zato kaj ne znaš o čemu pričaš, a ne da mi se raspravljati.