foggy izuo sam se i nezavrsio igru.
Od sada kada vidim open world, odmah idem na how long to beat i vjerojatno odustajem prije nego pocnem. Bas smara igra kako satnica odmice jer development price i likova ne postoji da me drzi toliko dugo, a sami gameplay i exploring postaju nakon silnih sati vrlo repetitivni i predvidljivi.
Steta, a dosao sam do onog zlatnog grada i bas sam mogao zavrsiti, medjutim bio sam 4 ipo tjedna na godisnjem i nisam taka igre i sada jednostavno vise nemam volje nastaviti.

Igra je odlicna, to je tesko osporiti, ali ocito nije bas moj cup of tea...

maverick Ma to je ok, pa ti si inace cudak pa cu samo ignorirati ovu blasfemiju koju si izbacio 😃

foggy a znam da jesam, ali nisam kriv, ne mogu se tjerati igrati, nebi bilo fer prema meni samom.

master_x jebiga, nemam slobodnog vremena, igram svaki drugi, treci dan, po sat, dva max. Nema zurbe, pomalo i s gustom. 76h i mislim da sam level 133, ali nisam siguran.

foggy samo da ne bude forse kad xc3 izadje jer to je moj elden ring za ovu godinu.
        Bas bih volio da mogu gustati kao tamo prije 10ak godina kada sam original igrao.
        Akc rpg je samo video igra, ali dobar jrpg je vise od igre.

Već 3.5 sta me jebe Elden Beast i onaj kurac prije njega. Koja je ovo pizda materina? Tu ste se raspidali o Melaniji, jebote led, nju sam riješio za 10min.
        Znači lud sam, htio sam samo završit igru. Ovo nisam očekivao nikako.

maverick Bas smara igra kako satnica odmice jer development price i likova ne postoji da me drzi toliko dugo, a sami gameplay i exploring postaju nakon silnih sati vrlo repetitivni i predvidljivi

Ovo je i mene počelo mučit nakon nekih 80h, al sam pregrmil i nastavil dalje.

Kolko god je odlična, tolko može i dopizdit.
          Sreća pa me brzo prošla ta faza.

Kikiller
            Ma ok da je teško, ali 50 puta zginut/ponavljat za koju qitu, stvarno nema smisla.
            Morao sam cijeli build (koji me vukao 150h) mijenjat, da bih ubio zadnjeg bossa.. teška besmislica.

Tuhy pa mislim to i nije neka mana kada te igra uspije toliko sati drzati.
              Realno za tih 70 i kusur sati sto sam igrao mi nije zao ni centa jer se isplatilo, a osobno mi nije neki big deal ako sve ne vidim u igri i ne predjem ju.
              Mozda se cak jednom i vratim igri i dovrsim ju, 'ko zna...

maverick Hoces i budes. A do tad malo japaniše erpegejiše

Odradio Fia questline uz pomoc neta. Svaka cast onome tko ovo sve skuzi sam...
                Prvo me jebalo kome dati dagger, pa onda kako doci do Deeproots. Pa onda reloadanje podrucja..

Neki dan se ponovo vratio igri, baš jućer riješio Selliu.

chono

Ja sam pokleknuo na reloadanju. Nikako skužit i onda rekoh fuck it. Ajde jednom, al tri puta pričat s kurvom.