Ne, u zivotu nisam ucestvovao u ovako prljavoj, bezobraznoj i nefer borbi kao sa Elden B.
Kakva kurceva Malenia, ono je bilo 100 puta korektnije i lakse.
I ne znam koliko treba da se levelujem da bih je napokon ubio, evo stvarno ne znam vise???
Ovo nije normalno.

255 lvl
Vigor 60
End 55
Str 81
Arc 60

Pravi budalu od mene

Centurion Pao je drugi put, ne kuzim opce sta vas pati. Bio je lagan za popidzit, eventualno ako patchevima nisu nest smrdali

Centurion Jel uopće ima wpn koji jednako dobro skalira sa str i arc i koji zahtijeva toliko ulupanih bodova u to? Umjesto arc stata si mogao te bodove radije raspodijeliti u vig/end do soft capa i ostatak bildati u fth/int i pokoji u mind, da iskoristiš onih par specijalnih wpn-a i par magija/spellova za dodatni buff.

I nisam došao do njega, ali kontam da bi ti sigurno dobro došao i stone greatshield.

Ili si mogao kompletno umjesto toga ići na neki dex build sa sličnom filozofijom, samo bi tada i arc bio smisleniji jer većina bleed oružja jesu primarno i dex.

Centurion ma respecaj se u Int build, uzmi neki jebeni staff, nabij Int 70 i zavrsi s tom agonijom

foggy

Ja ga ubijam u ng++

Prva dva puta sam ga ubio sa mukom, ali u 3 rundi je nesnosan.
      Pao je napokon, nakon sto sam str digao na 83

Evo i Radahna i Gargoyelsa.

Mislim da sam digo možda 5 il 6 levela u NG+ (trenutno bi trebo bit oko 177), al kroz sve režem bez problema. Rješavam poneku sporednu stvar, al većinom ću se držat na ovih glavnih lokacija i bossova, u prvom prolasku sam stvarno istražil apsolutno sve kaj sam mogo.

Maleniu i Malekitha (njemu sam na polovici druge faze pozval Mimica u prvom prolazu) ovaj put 1na1 definitivno.

Ja sam još uvijek posvađan s Maleniom. Dama jednostavno ne popušta. Nekad prvu fazu riješim u manje od minute, a nekad traje cijelu vječnost. A onda mi nekad u drugoj fazi odmah nakon onog napada s nekakvim klonovima odradi strostruki combo, pa ti to preživi...

Tuhy koliko drugacije borbe kada usporedim tvoje i moje. Meni su ova dva gargyolea dosla odmah jedan za drugim, nisam imao toliko vremena da mlatim prvog dok drugi miruje.
          Radahn mi je cijela borba bila na konju 😊

Malenia na NG++ daje finu svotu runa.
          1.056.000

Ali ja je ne mogu solo pobijediti, nema šanse. Uvijek mi je potreban mimic tear.

densetsu
          blasphemous sword +10
          Mimic tear +10 i
          Strength/faith build

Sa weapon skillom 50% vremena leži na podu, pa ni ne stigne napadati.

Stigao do 70inta konacno, probao moonspell i nisam bas nesto impresioniran. Je, radi dosta dmg, ali nije sad nesto wow.
            Ali s druge strane sa 70 Inta, carian regal staff je majka i premasio je meteorite zbog skaliranja, a tek je n +6.
            Pali neki bossevi koji su radili probleme, jer ne mogu hendlat toliki dps

Lvl 70, i otkrio sam Moonveil katanu, Digao ju na +6.. samo mogu reć waauuu.
            Nije baš da sam upalio easy mod, ali brate prešao sam pun klinac toga što sa Longsword +14 nisam smio ni prismrdit. Okuražio sam se, i sad ulazim u sve fajtove bez razmišljanja 😄

Sad mi nedostaje da kukam na ovoj temi 😅

milicevic87

Probao sam tako i nije mi išlo jer moj mimic nije baš toliko pametan da spamma weapon skill. Ipak, danas sam ju uspio konačno poraziti sa Rivers of Blood (+10) i Tiche summon. A i sjetio sam se da, eto, imam 30-ak rune arcova u inventaru te aktivirao Godrickovu runu što do sada nisam baš prakticirao, a bome mi je i dobro došlo u ovom fajtu.

Ja pa krenuo u NG++ i ovaj run ce bit za pocistit sve bosseve solo 🙂 i jedva cekam maleniu na NG++

Nakon 146 sati, 3 playthrougha i levelom 250, mislim da je došlo vrijeme da moj Tarnished ode u zasluženu mirovinu.

1 / 2