elder8472 Ima boljih stvari od RoB
Probao sam malo i dualwieldati twinblades sa sepukko ash of war. I to proždere HP u sekundama. A najbolje za bleed build još nisam ni stavio. White mask i lord of blood talisman.
elder8472 Ima boljih stvari od RoB
Probao sam malo i dualwieldati twinblades sa sepukko ash of war. I to proždere HP u sekundama. A najbolje za bleed build još nisam ni stavio. White mask i lord of blood talisman.
milicevic87
Bleed je općenito, sa bilo kojim oružjem, sigurna go-to taktika za bossove sa previše HP-a.
Recimo, probao sam jučer Maleniu 2 puta, oba sam se teleportirao van arene jer mi se nije dalo. Naime, prvo Radahnovi mačevi na +10 i Fingerprint štit na +20, soaka njezin bullshit napad ko da je ništa ali isto tako i ne radim nikakav dmg pa je borba bila predugačka da bi mi se dalo još 5-10 minuta mačevati (iako izbjegavam praktički sve osim tog napada, i taj napad je dovoljan da se nahila za onoliko koliko joj dmga napravim ranije).
Okej, vidim da za Rivers of Blood nemam statse niti planiram respecat osim ako baš ne bude išlo, uzmem Uchigatanu na +18 i štit i ajde, to je već nekakav dmg kad bleed proca ali sad nema onog lijepog staggera kao kad ju poklopim sa colossal swordom. Ništa, teleportiram se opet van jer će katana morati na +25 da ne bi taj fight trajao 10+ minuta.
Tako da mislim da ću obaviti Farum Azulu pa tek onda pred sam kraj/na kraju na Maleniu opet, čisto zbog toga što mi trebaju Godskin duo zbog smithing stonova da eksperimentiram sa oružjima. Možda probam i neki drugi efekt, zbilja ne želim ovaj colossal sword run kvariti sa bleedom kojeg sam se naigro pa makar to bilo i za samo jednog bossa.
Čini se zanimljiv Blasphemous Blade ali nemam statse za to. Ili možda 2x colossal sworda a na jednom Bloodhound step jer štit stvarno krade previše dmga.
Ma probao sam i druga oruzja i najbolje su 2 rivers of blood katane, brzo i ubitacno. Iako ne krvare prave im veliku stetu jer imam visok str.
Ali ne mogu je ubiti, naprosto me urnise magijom i ima preogroman health bar.
Moracu grindati da dignem str, što je suludo jer mi je str 75
Centurion str 75
2 colosal sworda. udariš +5 stats staviš +5 od radragona i +5 ako nosiš grafted gs i radiš jump attackove za 3000+
ako imaš 2 obična colosala, udariš knights za +80%i onda samo baitaš jump attack
Ta sranja su prespora
buffali su dmg i attack speed collosal weapona sa 45 str udaram 1200 sa graftedom
da ne pričamo kako ćeš sa 2 colosala svaki drugi jump zakucat melaniju na pod
i dalje je sporo
Sporo je ali mozes da pravis bukvalno buffan 6k jumpove i na gore
Ne odgovara mi to, ubije me Radagorn kao od sale ili dok dođem do nje vec sam izgubio sve flaskove i mimica.
Rivers of blod ga rasturi vrlo brzo, problem je sto i njoj skine ok ali me magija zeza.
Treba mi jos str da mogu vise da skinem
Veceras se nakon 3 dana pauze, vracam u zemlje izmedu
Veli se Međimurje.
Ne, u zivotu nisam ucestvovao u ovako prljavoj, bezobraznoj i nefer borbi kao sa Elden B.
Kakva kurceva Malenia, ono je bilo 100 puta korektnije i lakse.
I ne znam koliko treba da se levelujem da bih je napokon ubio, evo stvarno ne znam vise???
Ovo nije normalno.
255 lvl
Vigor 60
End 55
Str 81
Arc 60
Pravi budalu od mene
Centurion Jel uopće ima wpn koji jednako dobro skalira sa str i arc i koji zahtijeva toliko ulupanih bodova u to? Umjesto arc stata si mogao te bodove radije raspodijeliti u vig/end do soft capa i ostatak bildati u fth/int i pokoji u mind, da iskoristiš onih par specijalnih wpn-a i par magija/spellova za dodatni buff.
I nisam došao do njega, ali kontam da bi ti sigurno dobro došao i stone greatshield.
Ili si mogao kompletno umjesto toga ići na neki dex build sa sličnom filozofijom, samo bi tada i arc bio smisleniji jer većina bleed oružja jesu primarno i dex.
Evo i Radahna i Gargoyelsa.
Mislim da sam digo možda 5 il 6 levela u NG+ (trenutno bi trebo bit oko 177), al kroz sve režem bez problema. Rješavam poneku sporednu stvar, al većinom ću se držat na ovih glavnih lokacija i bossova, u prvom prolasku sam stvarno istražil apsolutno sve kaj sam mogo.
Maleniu i Malekitha (njemu sam na polovici druge faze pozval Mimica u prvom prolazu) ovaj put 1na1 definitivno.
Ja sam još uvijek posvađan s Maleniom. Dama jednostavno ne popušta. Nekad prvu fazu riješim u manje od minute, a nekad traje cijelu vječnost. A onda mi nekad u drugoj fazi odmah nakon onog napada s nekakvim klonovima odradi strostruki combo, pa ti to preživi...