Ma probao sam i druga oruzja i najbolje su 2 rivers of blood katane, brzo i ubitacno. Iako ne krvare prave im veliku stetu jer imam visok str.
Ali ne mogu je ubiti, naprosto me urnise magijom i ima preogroman health bar.
Moracu grindati da dignem str, što je suludo jer mi je str 75

Centurion str 75

2 colosal sworda. udariš +5 stats staviš +5 od radragona i +5 ako nosiš grafted gs i radiš jump attackove za 3000+
    ako imaš 2 obična colosala, udariš knights za +80%i onda samo baitaš jump attack

buffali su dmg i attack speed collosal weapona sa 45 str udaram 1200 sa graftedom
    da ne pričamo kako ćeš sa 2 colosala svaki drugi jump zakucat melaniju na pod

Sporo je ali mozes da pravis bukvalno buffan 6k jumpove i na gore

Ne odgovara mi to, ubije me Radagorn kao od sale ili dok dođem do nje vec sam izgubio sve flaskove i mimica.
    Rivers of blod ga rasturi vrlo brzo, problem je sto i njoj skine ok ali me magija zeza.
    Treba mi jos str da mogu vise da skinem

Veceras se nakon 3 dana pauze, vracam u zemlje izmedu

Ne, u zivotu nisam ucestvovao u ovako prljavoj, bezobraznoj i nefer borbi kao sa Elden B.
    Kakva kurceva Malenia, ono je bilo 100 puta korektnije i lakse.
    I ne znam koliko treba da se levelujem da bih je napokon ubio, evo stvarno ne znam vise???
    Ovo nije normalno.

255 lvl
    Vigor 60
    End 55
    Str 81
    Arc 60

Pravi budalu od mene

Centurion Pao je drugi put, ne kuzim opce sta vas pati. Bio je lagan za popidzit, eventualno ako patchevima nisu nest smrdali

Centurion Jel uopće ima wpn koji jednako dobro skalira sa str i arc i koji zahtijeva toliko ulupanih bodova u to? Umjesto arc stata si mogao te bodove radije raspodijeliti u vig/end do soft capa i ostatak bildati u fth/int i pokoji u mind, da iskoristiš onih par specijalnih wpn-a i par magija/spellova za dodatni buff.

I nisam došao do njega, ali kontam da bi ti sigurno dobro došao i stone greatshield.

Ili si mogao kompletno umjesto toga ići na neki dex build sa sličnom filozofijom, samo bi tada i arc bio smisleniji jer većina bleed oružja jesu primarno i dex.

Centurion ma respecaj se u Int build, uzmi neki jebeni staff, nabij Int 70 i zavrsi s tom agonijom

foggy

Ja ga ubijam u ng++

Prva dva puta sam ga ubio sa mukom, ali u 3 rundi je nesnosan.
        Pao je napokon, nakon sto sam str digao na 83

Evo i Radahna i Gargoyelsa.

Mislim da sam digo možda 5 il 6 levela u NG+ (trenutno bi trebo bit oko 177), al kroz sve režem bez problema. Rješavam poneku sporednu stvar, al većinom ću se držat na ovih glavnih lokacija i bossova, u prvom prolasku sam stvarno istražil apsolutno sve kaj sam mogo.

Maleniu i Malekitha (njemu sam na polovici druge faze pozval Mimica u prvom prolazu) ovaj put 1na1 definitivno.

Ja sam još uvijek posvađan s Maleniom. Dama jednostavno ne popušta. Nekad prvu fazu riješim u manje od minute, a nekad traje cijelu vječnost. A onda mi nekad u drugoj fazi odmah nakon onog napada s nekakvim klonovima odradi strostruki combo, pa ti to preživi...

Tuhy koliko drugacije borbe kada usporedim tvoje i moje. Meni su ova dva gargyolea dosla odmah jedan za drugim, nisam imao toliko vremena da mlatim prvog dok drugi miruje.
            Radahn mi je cijela borba bila na konju 😊

Malenia na NG++ daje finu svotu runa.
            1.056.000

Ali ja je ne mogu solo pobijediti, nema šanse. Uvijek mi je potreban mimic tear.

densetsu
            blasphemous sword +10
            Mimic tear +10 i
            Strength/faith build

Sa weapon skillom 50% vremena leži na podu, pa ni ne stigne napadati.