Meni je ovo mrtva genijala.
Čisti Dark Souls feel + jebeni open world.
Već vidim masovno gubljenje na lokacijama. Odnosno, bilo bi da nema one mape i oznaka koje će bit bogomdane.
Beštije primaju udarce, baš imaš osjećaj da tvoj udarac potrese živinu...onaj boss na konju mi je baš jeben primjer toga.
Gledal sam napreskokce, nisam si htjel previše odspojlat lokacije i neprijatelje...već i ovo je previše.
Nema HUD-a u videu, pa se ne vidi dal skok / pad sa velikih visina uzima health, al čini se da se ovdje ne kažnjava kao u prijašnjim igrama.
Ja sam uvijek bio Sword and Shield igrač, al magije izgledaju bolesno i vuče me da na neki mix build.
Jedino grafički sad nije da obori s nogu, al možda ni kvaliteta videa nije baš najnaj, neću baš uspoređivat YT video na laptopu sa izvođenjem na velikom tv-u.
Edit: zanemarit...pogledao u 1440p na mobu ...odlično izgleda. Na momente Demon Souls Remake razina.
Collectors Edition je bolest i ja sam budala koja će ga morat kupit.
Jebala ih odgoda na 25.02., htjet ću igrat a imat ću Forbidden West i neću takve dvije igre igrat usporedno. Najradije bi da odgode još mjesec dana 😃 , samo da mi dvije najiščekivanije igre nisu u razmaku od tjedan dana.
Prodano. CE. Daj 2 odmah.