maverick Meni djeluje kao da se dolazis nasladjivati fanovima serijala da je grafika zapela u ps3 eri. Mi svi znamo da je grafika slab aspekt fromovih igara i nismo time najsretniji, ali druge kvalitete igre za veinu nas kompenziraju taj jedan nedostatak.
Što je najbolje, ja nisam ni komentirao grafiku Fromovih igara prije Elden Ringa, a nije da nisam pisao u temama za ostatak njihovih igara. Da ne govorim da je pomalo smiješno da si se, od svih ljudi, upravo ti našao prozivati druge za naslađivanje, nakon što si u bezbroj tema radio upravo to za što optužuješ druge. Doslovne mjesece si proveo u RDR2 temi i s Chonom se sprdao s igrom i onima kojima se sviđaju neki dijelovi igre.
Ono sto je takodjer konzistentno da cjela AAA industria zaostaje debelo po pitanju combata i level dizajna za fromovim igrama, ako govorimo o ovakvom i slicnom tipu igara.
Ne pokušava svaka igra biti Dark Souls. Niti bi trebala. Kada netko želi otići u tom smjeru, onda to i bude jasno vidljivo u dizajnu igrinih mehanika. Star Wars Jedi: Fallen Order je ušao u igru s takvom idejom i igra je imala vrlo zabavan gameplay. Nije tražila toliko vremena da se savlada kao što su Soulsborne igre, ali s druge strane, nitko ne traži da svaka igra bude toliko nepristupačna (u ovom kontekstu ne govorim o nepristupačnosti kao nečemu negativnom, već obilježju igre, što za Soulsborne igre stoji).
S time da sam ovo generalizirao na cijelu industriju, dok si ti nadodao da je riječ o "ovakvom i sličnom tipu igara". Takvih igara je malo, jako malo. Puno manje nego što mi se čini da ti misliš.
Zato ja u drugim igrama ocekujem dobar gp i combat pa ih ne dobijem.
Tvoj problem nije u tome da očekuješ dobar combat, nego u tome da si gunđalo oko svega pa tako i igara. Neću u to ulaziti jer je to tvoja stvar. Poanta je da tvoje razočaranje nije zbog industrije koja ima na tisuće novih i različitih igara godišnje.
To je tvoj gubitak i ne mogu vjerovati da je netkome toliko bitna grafika ispred svega onoga sto je objektivno bitnije u videoigrama.
Jesam li rekao da mi je grafika ispred svega? Očito moram jednostavnije pisati. Prekrižio sam Nintendove igre jer su preskupe. Pomaže to što vjerojatno nisu stil igara koje bih inače igrao, ali mislim da se već puno raspravljalo i nastavit će se o cijeni Nintendovih igara.
Podržao sam jako puno igara u early accessu, čak sam nedavno i podržao Kickstarter igru. Igram puno različitih igara, od AAA do AA i pixel art indie igara. Stvarno se svega naigram. Ako se indie igre kritizira kada cijenu igre stave 30€ umjesto 20€, onda smatram da isto treba vrijediti za From, Nintendo i bilo kojeg AAA developera.