master_x malo ste zesce zabrijali
pogotovo @blade
blade Mislim da je problem Å”to Fensi nije nigdje u postovima spominjao: sam izgled igre, singleplayer, istraživanje, regije u igri, neprijatelje i Äitavi doživljaj prelaska igre. Krenuo je dosta brzo s PvP spikom, abjuzanjem i terminologijom kao da je beta tester za oružja, efekte itd.
malo bulazniÅ”. ja sam sve svoje napisao o dozivljaju u prvim postovima otkad je igra izasla.
a Å”to se tiÄe itema i tih stvari. otvorili smo spoiler temu, ja sam tamo redovito pisao meÄutim osim nas par ekipa redovito pise spoilere u ovu temu, a bio je dogovor za koje je druge bolio kurac da o bossevima, progressu itemima i tim stvarima piÅ”emo u spoiler temi. Ali kad druge boli kurac boli i mene.
Ja sam na zadnjem bossu u igri, igru nisam progressao preko guidea i nisam huntao achievmente preko guidea i nisam od day 1 gledao op buildove preko guidea i nisam gledao gdje farmati rune preko guidea. Pogledao sam neke stvari na fextralifeu kad sam skuzio da sam oÄito sjebo quest.
i Äak sam popuÅ”io jedan legendary item jer nisam trazio lokaciju preko guidea. Tko god je rijesio igru u 70-80 sati a da je napravio sve achievmente save scummao je i koristio guide u veÄini sluÄaja.
ja sam u meÄuvremenu napravio alta sa kojim sam proÅ”ao 70%-80% igre i to sa levelom 60 i ograniÄio sam se na +4 oružje radi pvp bracketa, i rijeÅ”io sam sve sam bez summona i bez tuÄe pomoÄi.
Flipper Pa svejedno pola ljudi ne razumije ove izraze Ŕto Fensi stalno baca
ja i dalje Äekam da vidim Å”to Äe to Flipper ne razumije. Mislim specifiÄno
Miro ali da igras Elden Ring da bi igrao fakin jebeni PvP e to mi nikad nece biti jasno i nikad to necu prihvatiti. Nesto najgluplje ikad. Aj kad ti quest kaze moras radi toga jebiga moras ali sam ici na svoju ruku to igrati kraj ovakve igre koja je ogromana u kojoj imas svasta...ej...EJ pa brate koji ti je kurac...
Mislim meni je sad jasno zaÅ”to ti je riknuo monitor. I ja bi prso pored ovako neÄeg. PriÄaÅ” debilane. RijeÅ”io si igru preko guideova i meni priÄaÅ” o tome da ne uzivam u ovakvoj igri koja je ogromna i u kojoj ima svasta. Ej brate koji ti je kurac?
Å to tebe @Miro zapravo boli kurac dal ja igram pvp ili ne? Otkud tebi pravo druže da meni sudiÅ” i da me vrijeÄaÅ” zato Å”to ja volim invejdati? Tebi je gluposti? Meni je glupost da kupiÅ” igru i onda otvoriÅ” video i gledaÅ” kako najefikasnije igrati igru. To je meni glupost. Debilana. Ali mogu prihvatit. Jer neki ljudi ne mogu git gudati.
Flipper Pa svejedno pola ljudi ne razumije ove izraze Å”to Fensi stalno baca. Ja proÄitam dvije tri reÄenice, vidim da piÅ”e neke nejasne PC pizdarije koje se valjda koriste u WoW i sliÄnim svjetovima i onda sve preskoÄim.
joÅ” jednom please izvadi mi kvot o tome koje wow gluposti piÅ”em. Molim te. Ili Äe ovo opet biti kao u onoj temi gdje si zakljuÄio nekako da podržavam Putina i njegove pizdarije?
master_x Njemu je fetiÅ” PvP u souls igrama.PvE mu je sporedan
žeÅ”Äa debilana. To je možda bilo u Dark Soulsu 3 i DS1 gdje sam igru zavrÅ”io krdo puta. Tad ti preostaje samo pvp. Invazije su jednostavno fun.
Cijeli vrijeme me drkate da gledam guideove, koje ne gledam, radim 99% toga na svoju ruku, trazim sve jebeno sam, i onda mi doÄe lik koji gleda guide i krene mi sudit o tome kako ja igram igru?