Fenix A btj ako su ti komplicirani, onda su komplicirani. Sve te statistike, količina informacija
Izvini ali to što si napisao je glupost, jer je to (u ovoj slučaju Flipper) napisao netko tko je završio igru prije mene. Doslovno je prošao kontent prije mene. Vidio endgame bosseve prije mene. Kakve veze imaju statistike sa kompliciranim? I drugi su pisali statse koje stavljaju?
Fenix Uopće ne kužim zašto te to toliko vrijeđa
Znači sad mogu napisati isto kao i ti A btj ako me vrijeđa onda me vrijeđa. Jel to legitiman odgovor? Mislim mogao je točno kvotati to što ne razumije ili netko drugi ne razumije. Kad napišeš nešto poput...
Fenix Samo te ne razumiju i to je to.
...zvuči kao da sam gay sin u katoličkoj obitelji.
Možda i jesi u pravu, i možda su neki postovi u temu prekomplicirani za nekoga, sure. ajmo to zaključit.
onda uzmeš kvotaš napišeš to mi je previše komplicirano. mislim da bi to bilo skroz korektno.
Ova situacija je kao da te taggam i napišem "jebo ga bog fenikse kako si mogao tako nešto napisati?"
i onda kad me ti pitao što točno, ja kaže,:"znaš ti dobro što, ono što si napisao"
:-/ i mean.
foggy A ti samo jebeni pvp briješ.
Zaključak profesionalaca. Ja ne igram uopće (osim što me zove ponekad kao defender) na liku na koji sam utrošio najviše vremena. Ja sam samo setupao lika za pvp i ne igram ga praktički. Odigrao sam jedno 10-15 invejdova sve skupa, izdominirao i to je to. Zbog mojiih spika o ds3 pvpanju kojeg sam fakat pun kurac igrao, ti si došao do zaključka da ja u elden ringu igram samo pvp i da me samo to zanima. Druže kako jebeno naivno.
Što se tiče spoilera u početku, i ja i @Soul smo ti se ispričali o otvorili temu za prošireni razgovor, Znači pazi sad imamo temu za to. Dogovorimo se. I dalje se piše o bossevima, fajtovima buildovima u ovoj temi, ti šutiš. Skačeš na mene samo.
foggy nisi previše pisao u vezi igre
Napisao sam dovoljno. Ovo je najbolja open world igra ikad izbačena. Što točno treba dodati ekstra? Mislim odi čitati sve moje postove od početka i dobit ćeš dovoljno informacija otome što mislim o igri, designu svijeta, istraživanju. Oćeš stvarno da krenem kvotati sve što sam pisao samo da ti dokažem da si u krivu?
blade kratkom si vremenskom roku očito jako puno igrao igru gdje si uspio testirati jako puno oružja i njihovih efekata što u PvE što u PvP
Zapravo nisam. Testirali su ih ja meni. Sve bleed weapone. Katane specifično.
blade adodaj na to da si pred nekoliko dana pisao kako si imao jednog lika lvl 20 koji ti je pravi lik, pa si na tutorialu testirao druge likove, pa imaš trećeg koji ti je lvl 60 za PvP itd. Ljudi su se pogubili i evo kada ti kažeš da si pisao o igri, ne sjećaju se toga, ne sjećam se ni ja, jer nismo pratili progress tvog main lika, a o tome je pisala velika većina ljudi u ovoj temi.
Što je tu točno toliko komplicirano? Imam lika sa kojim sam igrao najviše. Onda imam pvp lika kojeg sam setupao samo za invazije kojeg sam ograničio na level 60 sa +4 weaponom tako da me ubacuje u bracket sa ostalim igračima. U svim souls igrama imaš range koji mozes invjedati. Ako stavim +5 weapon ubacit će me sa ljudima koji su veći SL. Što točno ljudi tu ne razumiju? Specifično.
blade govoriš da bulaznim i da sam žešće zabrijao
zato što tvoj posto Blade nije imao smisla. Zato što ja ne očekujem od tebe da ti meni objasniš zašto netko ima mišljenje takvo, ja očekujem od osobe koja to napiše da napiše zašto ima takvo mišljenje.