master_x malo ste zesce zabrijali
pogotovo @blade
blade Mislim da je problem što Fensi nije nigdje u postovima spominjao: sam izgled igre, singleplayer, istraživanje, regije u igri, neprijatelje i čitavi doživljaj prelaska igre. Krenuo je dosta brzo s PvP spikom, abjuzanjem i terminologijom kao da je beta tester za oružja, efekte itd.
malo bulazniš. ja sam sve svoje napisao o dozivljaju u prvim postovima otkad je igra izasla.
a što se tiče itema i tih stvari. otvorili smo spoiler temu, ja sam tamo redovito pisao međutim osim nas par ekipa redovito pise spoilere u ovu temu, a bio je dogovor za koje je druge bolio kurac da o bossevima, progressu itemima i tim stvarima pišemo u spoiler temi. Ali kad druge boli kurac boli i mene.
Ja sam na zadnjem bossu u igri, igru nisam progressao preko guidea i nisam huntao achievmente preko guidea i nisam od day 1 gledao op buildove preko guidea i nisam gledao gdje farmati rune preko guidea. Pogledao sam neke stvari na fextralifeu kad sam skuzio da sam očito sjebo quest.
i čak sam popušio jedan legendary item jer nisam trazio lokaciju preko guidea. Tko god je rijesio igru u 70-80 sati a da je napravio sve achievmente save scummao je i koristio guide u većini slučaja.
ja sam u međuvremenu napravio alta sa kojim sam prošao 70%-80% igre i to sa levelom 60 i ograničio sam se na +4 oružje radi pvp bracketa, i riješio sam sve sam bez summona i bez tuđe pomoći.
Flipper Pa svejedno pola ljudi ne razumije ove izraze što Fensi stalno baca
ja i dalje čekam da vidim što će to Flipper ne razumije. Mislim specifično
Miro ali da igras Elden Ring da bi igrao fakin jebeni PvP e to mi nikad nece biti jasno i nikad to necu prihvatiti. Nesto najgluplje ikad. Aj kad ti quest kaze moras radi toga jebiga moras ali sam ici na svoju ruku to igrati kraj ovakve igre koja je ogromana u kojoj imas svasta...ej...EJ pa brate koji ti je kurac...
Mislim meni je sad jasno zašto ti je riknuo monitor. I ja bi prso pored ovako nečeg. Pričaš debilane. Riješio si igru preko guideova i meni pričaš o tome da ne uzivam u ovakvoj igri koja je ogromna i u kojoj ima svasta. Ej brate koji ti je kurac?
Što tebe @Miro zapravo boli kurac dal ja igram pvp ili ne? Otkud tebi pravo druže da meni sudiš i da me vrijeđaš zato što ja volim invejdati? Tebi je gluposti? Meni je glupost da kupiš igru i onda otvoriš video i gledaš kako najefikasnije igrati igru. To je meni glupost. Debilana. Ali mogu prihvatit. Jer neki ljudi ne mogu git gudati.
Flipper Pa svejedno pola ljudi ne razumije ove izraze što Fensi stalno baca. Ja pročitam dvije tri rečenice, vidim da piše neke nejasne PC pizdarije koje se valjda koriste u WoW i sličnim svjetovima i onda sve preskočim.
još jednom please izvadi mi kvot o tome koje wow gluposti pišem. Molim te. Ili će ovo opet biti kao u onoj temi gdje si zaključio nekako da podržavam Putina i njegove pizdarije?
master_x Njemu je fetiš PvP u souls igrama.PvE mu je sporedan
žešča debilana. To je možda bilo u Dark Soulsu 3 i DS1 gdje sam igru završio krdo puta. Tad ti preostaje samo pvp. Invazije su jednostavno fun.
Cijeli vrijeme me drkate da gledam guideove, koje ne gledam, radim 99% toga na svoju ruku, trazim sve jebeno sam, i onda mi dođe lik koji gleda guide i krene mi sudit o tome kako ja igram igru?