weky A nisi vidio pola ako si u 70 sati isfarmao 150 levela i zavrÅ”io igru. Taman za NG+ da malo detaljnije sve proÄeÅ”ljaÅ”.
Na toj satnici, ekipa je obiÄno na pola tvojih levela i na pola igre.
Ima tu viÅ”e matematike jer svi igramo drugaÄije, recimo ja imam 100h, možda malo viÅ”e, ali ja sam doslovno skoro sam sve kopao. Kad mi je dopizdilo, otiÅ”ao sam na wiki i proÄitao Å”to dalje oko nekih questova. I nakon tih 100h sada kreÄem lagano prema zadnjih par dungeona, a ostalo mi je GRO toga. Svaki dio mape ima po par optional dungeona, par evergaula, par zmajeva, par tornjeva, par ovog, par onog... Meni je fascinatno Äut da je 70h nekom bilo dovoljno da je vidio veÄinu igre. Nije. Nema Å”anse. 3h sam pokuÅ”avao na Altusu skužit kak su 2 dungeona povezana jer vidim drugi iz prvog - i naÅ”ao sam odgovor. Samo da proÄeÅ”ljate svaku lokaciju kroz koju prolazite (ovaj most na Altusu recimo) - traje. Meni osobno nije cilj protrÄati nego volim zavirit svukud, i tako je nastala moja satnica.
Na Altusu i Laydellu (il kak veÄ) EXP koji dobijem je 400 jadnih duÅ”a uz EXP boost ring. Ne znam gdje to vama padaju takve sume duÅ”a osim na boss fajtovima. Ne skupim niti jedan level kroz neke dvorce. Sad sam lvl 100, i ako je itko bio u War-Dead Catacombsima Caelida - onda zna da je to pakao i na tom levelu. Igra ima Äuda, brda i doline za pronaÄi, i da se razumijemo potpuno je opravdano u nekim sluÄajima pogledati guide. Meni to nije guÅ”t dok apsolutno ne poludim Å”ta treba, jer mi to gubio smisao cijele igre. Bez guida nije teÅ”ko preÄi igru - ali bez guida doÄi do platine u 70h nije baÅ” izvedivo. PiÅ”em ga sam, brstio sam i brstio dok nisam naÅ”ao Å”to treba za odreÄene trofeje.
U moju obranu, imam 100h i sigurno jedno 60tak sati video obrade. Kanal mi je buknuo, zgrnuo sam za par Eldena od reklama, javili mi se Äak neki third party webovi da ih promoviram za prodaju Runa na kanalu haha š Danas Äu malo progresat Volcano Manor, poslala me baba nekud u planine a tamo ni ne mogu joÅ” š Ima baÅ” puno toga, a ja sve baÅ” jako volim puno toga. Ne žurim ovih dana, stvarno mi se ne brza igra koju sam Äekao godinama.