Soul Nemaju svi taj luksuz tj vrijeme igrat toliko ogromnu igru vise puta...
Ni ne moraju. Jos jednom ponavljam, nigdje ne pise da se svaka igra mora 100% kompletirati. Taj prestiz, da ne kazem trend, je poceo sa uvodjenjem trophy sustava i ocito obmanio mnoge.
Za sve takve tu je guide i slobodni su ga koristiti.
da lagano promasis, usudio bi se reci 30% igre, meni je glupost i pol.
U sekiru ako izaberes Shura ending, propustis 30 posto igre. Meni to nije glupost, to je izbor.
Ovo je itekako istina, ali bas me zanima koliko ljudi se sjeti vratit kod odreÄenih NPC nakon odreÄenih eventova da ih oni upute u nekom smjeru. Kontam samo ovdje na forumu je postotak jednoznamenkast...
I to nije los gaming dizajn vec navika igraca da ih igre vuku za rukav i svako malo tekstualno i vizualno podsjecaju da su male bebe.
Takodjer From je stvorio markere koje mozes postaviti po mapi i jedan od njih je gle covjeculjak koji ti moze u svakom trenutku reci gdje je xy npc ciji questline/dijalog jos nisi rijesio/iscrpio.
Igra ti daje sve, ali ti odbijas uloziti minimalno truda i onda je igra glupa? Hmmmm....
Kritizirati developera sto ocekuje od igraca, i dovoljno postiva nasu inteligenciju, da cita, razmisli i zapamti (ili zapise na komad papira koji kosta jednu lipu) ponesto od dijaloga NPC-eva u igri i da istrazuje sto je vise moguce prekrasan svijet, za koji si ja dao ogroman trud ovako maestralno stvoriti za NAS igrace i sami na taj nacin otkriti tajne koje krije meni implicira da nije problem u devu, vec onima koji to kritiziraju.
Igra ima dovoljno stvari koje se mogu i trebaju kritizirati, a odabrati dvije koje jedino uz Zeldu radi drugacije od zilijon igara na trzistu je u mojim ocima apsolutno krivo.
Smatram da ako ti je glupost nesto sto je core fromovog dizajna jos od DeS, onda ove igre nisu za tebe.