AbelKOsMos foggy Meni je fascinatno čut da je 70h nekom bilo dovoljno da je vidio većinu igre. Nije. Nema šanse.
Ima sanse.
Ima, ali nema. Moraš pogodit svaki jebeni questline, ne fulat odgovor na jedan, naći podzemlja, nać sve optional bosseve.... Ima šanse ako imaš i dosta sreće, ali bez da si pomogneš malo sa smjernicama meni ne izgleda moguće. I još su tu drugačiji krajevi, koje ćeš sigurno pogoditi bez da pročitaš 🙂 Tako da, legale uz svoj exploration? No can do. Možda, ali navučeno za 80tak sati. Ni ti nebi sve našao nabrzaka na kraju da nisi pogledao što ti fali. A i ja govorim da slušam kako ste vidjeli većinu igre za 70h. Pa ne znam Abele evo kako to nekom polazi za rukom. Jel da trčim samo po svijetu da mi se otkriju ikone ili kak?
AbelKOsMos Dobro je pa neki od vas tacno znaju ko je sta video i promasio.
Ja se neću trpati u ovaj koš ovakvih izjava, samo govorim što vidim kad igram igru. Borio sam se 2h s jebenim Putrid drvetom koji me u Caelidu 1hitao na levelu 100. I ima takvih dungeona tamo, nisam ih prešao za 10minuta. Hoću reći da ima ohoho toga u igri, i natrpati to u 70h je odviše bold statement.
fensisuperstar Naravno @foggy sad mi nemoj reći SPOILAO si mi jer ovo ne moze dešifrirati niti Šerlok Holmes ako nije vidio igru 😃
Ma buraz ti si na ignore 😃
Prošlo je dovoljno dana, što se mene tiče pišite o čemu želite, makar jer fer prema novim igračima da im ne kvarimo iskustvo.
Soul Upravo to, bossovi daju tonu runa. Po 200-500k... Rekord koji sam ja dobio je oko 565k, sto sam vec spomenio. To je 3-4 levela bilo lol
Trenutno sam lv 155, u zadnjem podrucju igre, bez ista farmanja. A imam jos brdo i consumable runa, koje također nalazis bas jako cesto.
Dobio sam 100tku baš sad od nekih optional fajtova u Caelidu. Reko aj dobro... Ubijem 300 mobova i skupim doslovno za 3 rakije, a ubiješ bossa i dobiješ 3 levela. Onak 😃