maverick To si vec prkomentirao, zajedno sa svojim wekyem, i nakon prvog trajlera i shvatili smo vec tada.
Ocito je da tebe ova igra ne zanima i nisi nista kvalitetno napisao u vezi nje osim sto tupis jedno te isto.
Prošao sam na brzinu kroz temu da vidim koliko sam sudjelovao i napisao sam sveukupno 4 objave. Jedna je bila bedasta šala koja se nije ni ticala igre, već sam se zezao s drugim forumašima. Druga je bila komentar na trailer i preostale dvije (sada 3.) su napisane danas.
Nisam popljuvao igru, nisam ušao ovdje širiti toksičnost niti sam ni na koji način krenuo napadati druge forumaše kao što ti radiš i što je postao tvoj trejdmark. Izjednačavaš "kvalitetno pisanje" sa hvaljenjem Fromovih igara i zaustavljanjem bilo kakve kritike. Koliko si puta ti unosio rasprave o Fromovim igrama u svaku temu na ovom forumu pa te se nije tjeralo van.
I nemoj si davati za pravo odlučivati zanima li mene neka igra ili ne. Da me ne zanima, ne bih trošio vrijeme na trailere, leakove i rasprave.
Prvo nemas blage veze kako ce izgledati finalni proizvod
Nemam. I možda je ovo izvučeno debelo u početku razvoja, a možda je sada. Ono što je konzistentno je to da izgleda kao svaka druga Fromova igra i pokazuje iste znakove tehničkog zaostatka za ostatkom AAA industrije. Ono što jesmo dobili kao službeni izvor je njihov trailer gdje igra izgleda nešto bolje, no dovoljno da moja kritika i dalje stoji.
To nitko ne opovrgava i Ne pravi se kao da pricas sa retardom jer ocito je da se tebi neke stvari moraju obiasnjavati.
S obzirom da nisi sposoban razlikovati kada netko priča o grafici i kada netko priča o gameplayu, već na svaku kritiku reagiraš osobnim napadom, želim biti siguran da se poruka prenese čim jasnije. Jer ju očito nisi shvatio.
Uostalom, tvoje izrugivanje bez ikakve argumentacije toga što smo Weky i ja napisali dovoljno govori o tome tko "kvalitetno" piše.
EDIT: Zaboravio sam ti odgovoriti na dio objave.
drugo dajes zakljucke na temelju nekoga leaka sto si prije kritizirao u slucaju nekih igara
Dajem zaključak na temelju leaka i službenog trailera. Postoji jasna razlika. U jednome računam na YT kompresiju, loše snimanje, nedefiniranu točku razvoja. U drugome dobijemo službeni izvor i uz njega možemo vršiti usporedbe.
a trece grafika ne utjece dali ce igra kostati 60€
Cijena od $60 postavlja određena očekivanja. Riječ je o AAA igri i ona bi trebala izgleda približno kao ostatak AAA igri u vrijeme kada izlazi.
Onda prekrizi sve Nintendo igre jer ne izgledaju kao ps/xbox ekskluzive i samim time po tvojem razmisljanju ne vrijede tih para.
Ja ih i jesam prekrižio. Smatram da su preskupe i sramotno je da nikada ne idu na popust te svoju punu cijenu drže godinama. To što se nalaze na Nintendovom ekosustavu u kojemu sam Nintendo diktira cijene je potpuno druga rasprava koja nema uopće veze s ovime.
EDIT: Ponovno uređujem da mogu i @master_x odgovoriti.
Ako čemo iskreno,nikada Fromove igre nisu niti bile grafički bogate
Grafički dizajn Fromovih igara je odličan. Neprijatelji su groteskni, maštoviti i vidi se koliko je truda ulazilo u njihov razvoj. Međutim, tehnički aspekt grafike je tamo gdje From poprilično zaostaje za ostalim igrama i smatram da nije korektno samo prešutjeti to, dok se ostalim igrama jednakog kalibra to uzima za zlo.
To se igra zbog preodličnog gameplaya.Pitaj @foggy jel igra tonu JRPG-ova zbog grafike il gameplaya.
I to ne znači da ne bismo trebali kritizirati to što zaostaju za ostatkom industrije po pitanju grafike. Ako grafika nije dio cijene koju ti plaćaš (jer upravo na grafički razvoj odlazi masa novca u samom razvoju igre), zašto bi onda takve igre bile skupe kao, primjerice, God of War?
Ovo su igre i naravno da je gameplay bitan, ali postoje standardi koji se pomiču iz godine u godinu. Nitko ne traži od Elden Ringa ili koje već AAA igre da izgleda kao TLOU2 ili RDR2. No treba izgledati barem u skladu s generacijom. Pa gledam Elden Ring i animacije izgledaju stvarno zastarjelo. I moguće je da su placeholderi, stvarno je moguće, to je često slučaj tijekom razvoja, kao i elementi HUD-a, ali isto tako je moguće da to nije slučaj. I smatram da je skroz u redu to prokomentirati. Nigdje ne dajem konačan sud igri, nisam lud da bi to radio na igri koju nisam igrao, a kamoli tek na igri koja nije izašla. No očekujem da se može to prokomentirati bez da maverick već zove Miyazakija na mobitel i tužaka mu kako je netko slučajno rekao jednu krivu riječ.