master_x Pa kad su i započeli izradu igre za standardni PS4 i Xbox One.Barem ne lažu ko poljaci za Sajberpunkdvanulasedamsedam i ne skrivaju da igra izgleda last-gen.
Da, započeli su razvoj za prošlu generaciju, ne za pretprošlu. Upali izradu lika za Bloodborne i reci mi da to izgleda kao igra za PS4.
maverick sta se objasnjavas?! to kukaju dva lika koja nijednu fromovu igri nisu dosla dalje od prvog bossa lol
Super si kontrirao. Ne moram preći svaku igru po deset puta da primijetim tehničke aspekte igre. Proveo sam oko 30 sati skupa u Sekiru, prvom Dark Soulsu i Bloodborneu. To nije puno i zato se ne dovodim u situaciju da pričam o gameplayu igre jer ga nisam dovoljno iskusio. Ali nisam slijep da ne mogu nešto kao što je grafika primijetiti i prokomentirati na temelju viđenog.
Da ti pojednostavim jer ćeš tako možda razumijeti.
From Software dizajn biti dobar.
From Software grafika biti loša.
I možeš kukati koliko god želiš oko toga da je gameplay najbitniji, ali tehnička strana igre je i dalje dio te iste igre i dio cijene od minimalno $60 koje će se trebati iskeširati ako se igra kupuje kada nije na popustu. Tako da mi se nemoj tu preseravati svojim omalovažavanjem jer si prešao Dark Souls gol s povezom preko lijevog oka jer tako rade pravi muškarci ili takav neki krugodrk.
Ako je Bluepointov Demon's Souls mogao izgledati kao moderna igra, mogu i Fromove isto.