elder8472
Mozes naci dobre stvari rano, ja ne zelim sve da citam ni sve da znam, nego kad naletim onda pogledam sta to imam, pa saznam malo o klasifikaciji.
Ali jesam odradio pripremu pre igre o osnovnim oruzjima plus iskustvo.
Mada uvek vise volim da se iznenadim i otkrijem.
Inace, ne volim da koristim mnogo oruzja, koncentrisem se na svega par komada koje specijalizujem.
Meteorit katana za super brzu borbu, ima ogroman blood loss efekat, seče i probija zastrasujuce lako i najjace rivale.
Metorit staff, najbolja stvar za magiju, obicno skinem vecinu vigora neprijatelju i onda ih dovrsim katanom.
Staff je fantastican kao neka vrsta snajpera, da se poskidaju daleki, iritantni neprijatelji ili horda kada naleti.
Ne moze da se leveluje jer je sam po sebi posebno oruzje, ali u onim nightmare regijama, obara sve kerbere, pticurine i ostala sranja.
Trece oruzje ce biti kolosalni mač.
Imam onaj najjaci, ali ne verujem da cu ga koristiti jer trebam 30 str, što kasnije mozda i dobijem, ali umesto njega planiram da nabavim
Troll Knight's Greatsword, jedan je od najboljih u igri, jako kul izgleda i trazi 20 str, 18 int i 14 dex, a to sve vec imam.
Još jedan jednorucni mac dolazi u razmatranje, zove se Frozen Needle i ima spec moc, neprestano ispaljuje ledene projektila, bukvalno stalno i bez ogranicenja, a ne trosi magiju. Opasna stvar, ali ga čuva jeben boss.