maverick cracking pot ti je samo koliko mozes odjednom imati tih itema. ako imas 9 cracking pota znači da mozes kod sebe u inv odjednom imati 9 itema, npr bombi. Njih ne trosis. to ti je maksimum samo.

fensisuperstar skuzio sam, ali nisam jos Bombe craftao. Opcenito jako malo kotistim te iteme u souls igrama, a znam da bih trebao.
    U BB sam samo par puta onaj fire papir koristio jer su beast bas bili weak na to.
    Probam bas malo se zajebavati sa craftanjem veceras.

maverick foggy pa je da, tesko je odoliti. Imam nekih 20 h u igri jer ne stignem vise, a ovaj vikend opet imam nekih obaveza tj idem na rodjendan pa cu se prebiti i onda nista od dugih seansi.

Uf, ja cu danas, još sam sutra free, moram neku pivu ulit u sebe i otić se malo družit, izgorio sam, Tarnished Foggy.

@foggy trebali smo igrati bleed buildove. vidi perverziiju 😃 napravio novog igrača samo da probam level 5 kakvog me igra rodila. samo equip daggera od znaš već koga. Znači ovo je sick shit. Sad mi treba netko na PCu da mu dam dagger sa jednog igrača i da equipam drugi i da krenem low level gankati 😃

Evo, i mene su uspjele satrati/gangbangati leteće ptičurine, bome li ga skidaju HP samo tako. Totalni deja vu na kokoši iz Sekira, kako kaže kiki. Super je dizajn, fino su razvukli početak igre i porazbacali iteme da se malo pomučiš prije nekog ozbiljnijeg upgradea bilo čega.

Btw. ovaj izdvojeni okrugli stol s NPC-ima je...ajmo reći ok zasad. Već sam riješio jedan questline. Trebu neću grliti, upozorili ste na to.🤣

jos uvijek sam level 5 bez upgrejdanog daggera. vec sam spucao hrpu bosseva, bez imalo truda 😃

Zero
          Sta si pizda Zero, zagrli je.
          Ja sam tri puta.

Zna li ko kako se gasi igra?

Opa, nakon metorit štapine, sada nađoh i meteorit katanu, spreman sam da skidam i najvece glave

[deleted] haha. 😃 ja ga ubio na svom glavnom. a ovo sam ga ubio sa level 5 assasinom sa bleed daggerom. znaci doslovno sam ga toliko iznapada da sam igrao pinball sa njime. bleedsploadao sam ga 🙂

Vrno se s posla, reko ajd malo da odigram.
            Posle dosta pokusaja sjebao I baju s festivala, satralo me L3, nemog verovat kolko puta sjasem s konja samo zato sto malo jace pritisnem analogni.

U procesu sblizio se s novim oruzijem koje bome fino ore i reko ajd samo da pokoljem neke govnare sto su mi ostali od pre.
            I tako evo sad je 6 izjutra i ja ginem od neka dva kurvara na nekom side questu.

A hteo sam samo malo opalit pa na spavanje.

Blood je u ovoj igri OP.Kakva magija.Več par okršaja imao sa duhovima koji imaju Blood/Arcane build,i to te sasječe u 2-3 poteza.
              Očito ću i ja krenut radit lika u tom smjeru.

fensisuperstar NPC invadersi su stvarno jaki ovog puta i puno pametniji nego u prethodnim igrama. Mini-bossevi su isto uzivancija, svida mi se to sto su pomijesali slabe i jake neprijatelje u istoj regiji, nema vise onaj standardan level koji vazi za cijelu zonu. Ja sam preso onog prvog "mandatory boss" ali imas toliko tih "field - foe bosses" da je uvijek zivo i imas osjecaj da uvijek otkrivas nesto novo ( dungeon, cave, ruin ).