foggy kakvo bahato odgovaranje? Jedino bahato postanje i podjebavanje je s tvoje strane. To sto nisam stavio smajli, vec napisao normalan post, ne znaci bahato pisanje. I kakve veze ima Fensi sa mojim odgovorom, kada sam napisao da ja mislim da se radi o sasvim legit metodi igranja, jer i sam tako igram? Mislim da si preagresivan i vrlo cesto skaces na postove onih clanova koji ti se ne svidaju. Nakon toga se skrivas iza toboze nekog sarkazma i sale.
I sorry sto trenutno nemam love za Elden i cekam sliejdecu placu da uzmem i krenem igrat. Imam pravo biti u ovoj temi kao i svatko drugi, samim time sto mi se igra svida i sto mogu skupiti vrijedne informacije ovdje.
Mene ne zanimaju postovi Fensija niti spolianje sadrzaja, jer ne patim od toga niti mi moze netko spoliat, tako da iskreno nisam ni primjetio te "problematicne" videe. Razlog je jednostavan, ne gledam ih. Preskocim
@elder8472 upravo tako, isprike ako si moj post shvatio kao napadom (ocito je samo foggy), ali dao sam samo svoje misljenje, jer smatram da je to exploitanje onoga sto ti igra nudi, te na taj nacin mozes zaista proci "lakse" kroz igru.