@foggy trebali smo igrati bleed buildove. vidi perverziiju napravio novog igrača samo da probam level 5 kakvog me igra rodila. samo equip daggera od znaš već koga. Znači ovo je sick shit. Sad mi treba netko na PCu da mu dam dagger sa jednog igrača i da equipam drugi i da krenem low level gankati
Elden Ring
fensisuperstar samurai je dobra starting klasa za bleed build?
- Uređivano
chono assassin. ima savrsene statse za ovaj seks dagger
- Uređivano
Evo, i mene su uspjele satrati/gangbangati leteće ptičurine, bome li ga skidaju HP samo tako. Totalni deja vu na kokoši iz Sekira, kako kaže kiki. Super je dizajn, fino su razvukli početak igre i porazbacali iteme da se malo pomučiš prije nekog ozbiljnijeg upgradea bilo čega.
Btw. ovaj izdvojeni okrugli stol s NPC-ima je...ajmo reći ok zasad. Već sam riješio jedan questline. Trebu neću grliti, upozorili ste na to.
- Uređivano
Opa, nakon metorit štapine, sada nađoh i meteorit katanu, spreman sam da skidam i najvece glave
[deleted]
fensisuperstar ovo lika sam upravo spucao, mamicu mu kak sam skocio dolje sa hrpom soulsa morao sam ga ubit.
[deleted] haha. ja ga ubio na svom glavnom. a ovo sam ga ubio sa level 5 assasinom sa bleed daggerom. znaci doslovno sam ga toliko iznapada da sam igrao pinball sa njime. bleedsploadao sam ga
Vrno se s posla, reko ajd malo da odigram.
Posle dosta pokusaja sjebao I baju s festivala, satralo me L3, nemog verovat kolko puta sjasem s konja samo zato sto malo jace pritisnem analogni.
U procesu sblizio se s novim oruzijem koje bome fino ore i reko ajd samo da pokoljem neke govnare sto su mi ostali od pre.
I tako evo sad je 6 izjutra i ja ginem od neka dva kurvara na nekom side questu.
A hteo sam samo malo opalit pa na spavanje.
AbelKOsMos opusteno ja sam sad dingao 74. pokusao sam spavati ali mi mali skače po glavi u snu i nemres
fensisuperstar
Cek i ti to zoves gameplay spamas cijelo vrijeme jedan te isti attack. Lol al ok svaki svoje
Blood je u ovoj igri OP.Kakva magija.Več par okršaja imao sa duhovima koji imaju Blood/Arcane build,i to te sasječe u 2-3 poteza.
Očito ću i ja krenut radit lika u tom smjeru.
fensisuperstar NPC invadersi su stvarno jaki ovog puta i puno pametniji nego u prethodnim igrama. Mini-bossevi su isto uzivancija, svida mi se to sto su pomijesali slabe i jake neprijatelje u istoj regiji, nema vise onaj standardan level koji vazi za cijelu zonu. Ja sam preso onog prvog "mandatory boss" ali imas toliko tih "field - foe bosses" da je uvijek zivo i imas osjecaj da uvijek otkrivas nesto novo ( dungeon, cave, ruin ).