@foggy trebali smo igrati bleed buildove. vidi perverziiju 😃 napravio novog igrača samo da probam level 5 kakvog me igra rodila. samo equip daggera od znaš već koga. Znači ovo je sick shit. Sad mi treba netko na PCu da mu dam dagger sa jednog igrača i da equipam drugi i da krenem low level gankati 😃

Evo, i mene su uspjele satrati/gangbangati leteće ptičurine, bome li ga skidaju HP samo tako. Totalni deja vu na kokoši iz Sekira, kako kaže kiki. Super je dizajn, fino su razvukli početak igre i porazbacali iteme da se malo pomučiš prije nekog ozbiljnijeg upgradea bilo čega.

Btw. ovaj izdvojeni okrugli stol s NPC-ima je...ajmo reći ok zasad. Već sam riješio jedan questline. Trebu neću grliti, upozorili ste na to.🤣

jos uvijek sam level 5 bez upgrejdanog daggera. vec sam spucao hrpu bosseva, bez imalo truda 😃

Zero
        Sta si pizda Zero, zagrli je.
        Ja sam tri puta.

Zna li ko kako se gasi igra?

Opa, nakon metorit štapine, sada nađoh i meteorit katanu, spreman sam da skidam i najvece glave

[deleted] haha. 😃 ja ga ubio na svom glavnom. a ovo sam ga ubio sa level 5 assasinom sa bleed daggerom. znaci doslovno sam ga toliko iznapada da sam igrao pinball sa njime. bleedsploadao sam ga 🙂

Vrno se s posla, reko ajd malo da odigram.
          Posle dosta pokusaja sjebao I baju s festivala, satralo me L3, nemog verovat kolko puta sjasem s konja samo zato sto malo jace pritisnem analogni.

U procesu sblizio se s novim oruzijem koje bome fino ore i reko ajd samo da pokoljem neke govnare sto su mi ostali od pre.
          I tako evo sad je 6 izjutra i ja ginem od neka dva kurvara na nekom side questu.

A hteo sam samo malo opalit pa na spavanje.

Blood je u ovoj igri OP.Kakva magija.Več par okršaja imao sa duhovima koji imaju Blood/Arcane build,i to te sasječe u 2-3 poteza.
            Očito ću i ja krenut radit lika u tom smjeru.

fensisuperstar NPC invadersi su stvarno jaki ovog puta i puno pametniji nego u prethodnim igrama. Mini-bossevi su isto uzivancija, svida mi se to sto su pomijesali slabe i jake neprijatelje u istoj regiji, nema vise onaj standardan level koji vazi za cijelu zonu. Ja sam preso onog prvog "mandatory boss" ali imas toliko tih "field - foe bosses" da je uvijek zivo i imas osjecaj da uvijek otkrivas nesto novo ( dungeon, cave, ruin ).

chono Ti si inace fensijev tjelohranitelj na forumu ili?

foggy ti si inace uvijek tako zivcan i agresivan? U cemu je problem? Odgovorio sam Elderu na post i dao misljenje. Ja isto volim exploitat nesto sto je OP i zato sam odg na post, jer je kolega napisao "svakom svoje".
                Kako i ja to radim, odgovorio sam i dao svoje videnje na takav nacin igranja.

Gipsyking
                  Ja bi reko da NPC invaderi nisu tak strasni, da su gori bili u DS2 i DS3. Recimo u DS2 armorer denis taj mi je popil zivce.