maverick Mene boli glava samo od losih igara i zato od sada igram samo japanske. foggy jel tebe boli glava? Odradio ga 100 Ja sam tri sites if grace nasao i zapalio one molithe, ali nemam pojma sta dalje. Kontam ona dva imp statue moram otkljucati?
foggy maverick Mene boli glava samo od losih igara i zato od sada igram samo japanske. foggy jel tebe boli glava? Tak je, previše je smeća, a Elden je konačno izašao 😃 Ma boli me da ne kažem šta, evo imam 55h igre u 5 dana i boli me samo misao da moram na posao u četvrtak 😃
maverick maverick Ja sam tri sites if grace nasao i zapalio one molithe, ali nemam pojma sta dalje. Kontam ona dva imp statue moram otkljucati? Na ovo @foggy. Rekao si da si se spustio u onu rupu. Predpostavljam da je to ona sto sam ja screenshotao pa me zanima sta dalje.
foggy maverick A ti @foggy mi odgovori na pitanje! Pa jel nisam? 😃 Ne boli me glava, boli me kičma jer sjedim kao oružje u Eldenu: fensisuperstar tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D Ništa više tvoje ne otvaram, i jebo te fejs i slika tam, tam nemaš spoiler tag pizdo 😃
fensisuperstar Jedva ubio jednog bossa sad 😃 dobio 7500 duša. Niđe logike. Odem negdje drugdje ubijem bossa 3 put lakse. 98k duša. Ne kapiram igru malo. Jel ovisi o mom levelu ili statično uvijek isto?
fensisuperstar @foggy tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D
[deleted] Jel imam sanse u ovom Castle morne na jugu ili da se okrenem 😄 nisam nista gore rjesavao, par grobnica samo
Solid_Snake Kakav je level dizajn, pokusavao sam da ne gledam recenzije + preskakao screenshote, ali bas me interesuje s obzirom na otvorenost da li su "zone" slicne level dizajnu iz DS1?
Fenix Solid_Snake lokacije po izvedbi slične jesu, ali nisu toliko "zapetljane" ni duge, barem ja dosad nisam naišao na takvu. Ali na relativnom početku sam, možda jesu kasnije, odg će ti netko iskusniji