došao do drugog big bossa u priči. jedan od najluđih fajtova u bilo kojoj fromovoj igri. kaotično ludo i bolesno, došao na 50 hpa od bossa i umro. izgorio sam ne idem spavati dok ne umre jebo mu bog mater.
Elden Ring
Nakon cca 20k sati provedenih u igri mogu reći kako je ovo remek djelo samo takvo. Kao veteran Souls igara očekivao sam jako puno no dobio sam i više od toga. S jedne strane predivan open world koji tjera na istraživanje i s druge strane klasični Souls dungeoni s checkpointovima - vrh vrhova! Riješio sam u potpunosti West, East i South Limgrave te krenuo u Stormveil castle. Ono što mi je fascinantno je količina bossova, imao ih ko pljeve. Uglavnom, baš uživam!
fensisuperstar
Eto ti jos jedan dobar da ga spickas
Ball Bearing Hunter
Kak znate da ste ocistili neki dio mape?
renda mogu samo pretpostaviti da sam očistio sve u nekom dijelu mape jer dosta detaljno sve pretražujem no sa stopostotnom sigurnošću ne mogu tvrditi. Mislim da nema nikakvih oznaka po kojima vidiš da li si u potpunosti očistio neki dio mape ili nisi (mislim na NPC-eve, bossove i collectiblese).
Niti ti pajdo ništa rješio Za 20h ne stigneš sve obrtit i pobit tamo
A imaš toga i po noći.
Trebalo mi je cca 50tak sati za ta 3 dijela (na nekim dungeonima nisi niti jak da odmah mozes tamo u ranim satima).
- Uređivano
Picek
Vidi jel imaš sve (nisam još sve ni dodao, ali da vidiš dungeone barem):
https://foggyproductions.com/guides/elden-ring/topic/limgrave-optional-dungeons
Ja sam krenuo na 3. story bossa, i lagano sam slabić tam 2 dana sam samo istrazivao, moram malo odmorit i ići linearno danas.
Picek ja cu ti reci da sam jedno X questova sjebo sigurno tipa nisam prije nekog bossa pričao sa NPCem kojeg mozes summonirati a dio questa je obviously. googlao sam to, i skuzio da sam popusio jedan item. Item nije od velike vrijednosti za mene ali i dalje je missable item koji mozda u cijelosti moze biti dio za achievment. Tako da definitivno ima missable stvari
- Uređivano
fensisuperstar Same. Previse je toga, igrat ce se NG+ svakak. Za prvi prelazak gazim kolko uspijem. Ionak imamo sta igrat jedno 3mj kolika je igra.
fensisuperstar Dobro je, nisam fulao ništa. Rogier, onaj gad koji ti Marget pomaze fajtat, ja ga nisam zvao tamo, ali sam pricao s njim prije fajta. I nije ga nikak bilo u Roundtableu... Ali, ako odeš u secret areu u castlu na dnu gdje je onaj crv veliki, nađeš njegov bloodstain i onda je nazad u dvorccu, i dao mi je Roger's Rapier + 8 haha!
Mislim da uredno ganjam sve questline za sad.
Napravim cu full Stormveil Castle video gdje šta skupit, mislim da imam apsolutno sve tamo. Ne znam jedino kak na onaj srednji dio mosta landat, sve ostalo imam (most koji ide na istok, ogroman i dugačak).
To me cak i smeta, naletim na x lika i veli mi nek odem do y lika, sad da ga jebes ja ne znam ko je y lik jer sa svakim npcem kojeg sretnes provedes 7 sekundi, nisu pamtljivi, tu recimo bi trebalo malo bolje dati igracu informacija, barem u tom segmentu jer realno bez neta nema jebene sanse da znas kam treba ici.
- Uređivano
renda Sve igre su im takve, sve do jedne. Mene to isto malo smeta, ali ovdje sam toliko istraživao i srećom sve snimao klipove redom, pa imam napismeno gdje sam koga našao i kak se zove (barem oni koji su se predstavili). Razgovori koje daju su itekako upečatljivi, Rogier je imao crnu sudbinu i baš je fino ispričao povijest nečega što sad neću spoilat. Ako istražiš boss aree i sretneš likove putem, oni su malo bitniji i njih lako možeš slijedit. Ove random u dungeonima ni ne treba gledat. Ima Irina i njezin ćale na jugu (to sam obavio), isto tužna sudbina...
Malo im fali karaktera, nekima, istina. Neki su čim ih vidim pečat samo takav. Najgore mi je kad nađem random lika na random dijelu mape. I tog ima da Bezobrazni su baš do ibera, dali su nam toliko otvorenu igru da je to strava. Svejedno, cijenim sve što su napravili, meni je ovo jači RPG kad sve tak sam moram naći nego određene igre gdje te vode za ruku.
Picek nesmijem ti reći koliko igra ima bosseva
foggy ma nisam ni mislil da me vode za ruku, evo recimo onaj frajer kaj zavija na rusevinama u sumi(nije spoiler), ako si rijesil znas o cemu pricam, znaci nema sanse da to mozes sam skuzit, mozes nabasat slucajno nakon ko zna kolko sati( ako nema vremensko ogranicenje), o takvim stvarima pricam, a kaj se tice npceva iskreno sjecam se Irine i onog frajera s loncem na glavi, i bossove pamtim koji me jebu.
- Uređivano
Soul I ja sam skoro na njemu, ali danas ću Stormveil Castle pokrit do kraja i onda laganica. Nije spoiler, ali pazi se
renda onaj frajer kaj zavija na rusevinama u sumi
Haha, više ne znam koji je sad to Ma je, neke je apsolutno nemoguće skužit bez da community stavi svoja iskustva pa složiš flow. Puno toga sam ja sam našao, ali evo sad me zanima jesam šta fulao pa malo wiki gledam na neke NPC-eve. Majko mila, tko ovo sve sam skuži treba Medal of Honor dobit. Ma daleko od toga, neki likovi su bezveze, ali meni generalno to nikad nije smetalo u Souls igrama jer me ta depresija uvuče i 3 linije razgovora su mi dosta da se naježim. Mislim da nitko ne igra Fromove igre radi priče i eventualno tih likova unutra
Čisto jedan info koji više ne postoji - Roderika je davala Golden Seed za jedan key item, tog itema više nema i promijenili su taj questline. Isto tako, na početku kad birate klasu imate jednu koja daje Golden Seed. Moguće da sam ja stim promijenio njezin questline i onda ga više ne daje da nemam ni taj 1 extra (to ima smisla u mojoj glavi).