Glavobolje u HZDu sam rijesio iskljucivanjem motion blura i povecanjem FOVa. Neznam ako ima ta opcija u Elden Ringu.
Elden Ring
Ma meni je samo drago što su metnuli one leteće kokoši pa da me i one masakriraju kao nekad u sekiru.I da,svaki me jazavac natambura,prekrasna igra.Nije teška.
@foggy poslije 2 ujutro
ok našao sam skill koji je prebroken za pvp. gotovo je ljudi. stize nerf unutar 2 tjedna i shit you not
fensisuperstar E da sad ćemo se bitchem
Siofra...River...Well...Done... Ode prvi dan godišnjeg na prvi underground optional dungeon
foggy dokle si dosao tu u riveru?
- Uređivano
Da imate na umu. Ima i PC na linku.
fensisuperstar foggy dokle si dosao tu u riveru?
Odradio ga 100%.
foggy javi se na messanger
fensisuperstar znali smo da varas!
A ti @foggy mi odgovori na pitanje!
Jedva ubio jednog bossa sad dobio 7500 duša. Niđe logike. Odem negdje drugdje ubijem bossa 3 put lakse. 98k duša. Ne kapiram igru malo. Jel ovisi o mom levelu ili statično uvijek isto?
@foggy tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D
- Uređivano
Pa jel nisam? Ne boli me glava, boli me kičma jer sjedim kao oružje u Eldenu:
fensisuperstar tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D
Ništa više tvoje ne otvaram, i jebo te fejs i slika tam, tam nemaš spoiler tag pizdo