Glavobolje u HZDu sam rijesio iskljucivanjem motion blura i povecanjem FOVa. Neznam ako ima ta opcija u Elden Ringu.

Ma meni je samo drago što su metnuli one leteće kokoši pa da me i one masakriraju kao nekad u sekiru.I da,svaki me jazavac natambura,prekrasna igra.Nije teška.

ok našao sam skill koji je prebroken za pvp. gotovo je ljudi. stize nerf unutar 2 tjedna i shit you not 😃

Kikiller I da,svaki me jazavac natambura,prekrasna igra.Nije teška.

Totalno volim trolanje ekipe iz gaming medija koji od Sekira svaku novu Fromovu igru proglašavaju najlakšom dosad. Što više ljudi zajebu, to bolje.

fensisuperstar E da sad ćemo se bitchem 😃

Siofra...River...Well...Done... Ode prvi dan godišnjeg na prvi underground optional dungeon

😃
    😃
    1 / 2
    Predivan dungeon na trenutke, ali ubije me ta otvorenost, letam vamo-tamo ko manijak. I još oni strijelci.. Potomke im hebem. Malo me 1hitaju bossovi tam, i koliko vidim mapa je ispod kao i iznad... Oni stvarno nisu zdravi ljudi Još malo i prvi dio istoka je onda done, još malo pa na crveno područje.

Da imate na umu. Ima i PC na linku.

Mene boli glava samo od losih igara i zato od sada igram samo japanske.

foggy jel tebe boli glava?

Odradio ga 100

Ja sam tri sites if grace nasao i zapalio one molithe, ali nemam pojma sta dalje. Kontam ona dva imp statue moram otkljucati?

maverick Mene boli glava samo od losih igara i zato od sada igram samo japanske.

foggy jel tebe boli glava?

Tak je, previše je smeća, a Elden je konačno izašao

😃
          😃
          1 / 2
          Ma boli me da ne kažem šta, evo imam 55h igre u 5 dana i boli me samo misao da moram na posao u četvrtak

Flipper Baš moraju staviti maintenance u tri ujutro, taman kad svi igraju Elden Ring.

Giphy - Angry Ufc GIF

Jedva ubio jednog bossa sad 😃 dobio 7500 duša. Niđe logike. Odem negdje drugdje ubijem bossa 3 put lakse. 98k duša. Ne kapiram igru malo. Jel ovisi o mom levelu ili statično uvijek isto?

@foggy tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D

maverick A ti @foggy mi odgovori na pitanje!

Pa jel nisam? 😃 Ne boli me glava, boli me kičma jer sjedim kao oružje u Eldenu:

fensisuperstar tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D

Ništa više tvoje ne otvaram, i jebo te fejs i slika tam, tam nemaš spoiler tag pizdo 😃