foggy javi se na messanger
Elden Ring
fensisuperstar znali smo da varas!
A ti @foggy mi odgovori na pitanje!
Jedva ubio jednog bossa sad dobio 7500 duša. Niđe logike. Odem negdje drugdje ubijem bossa 3 put lakse. 98k duša. Ne kapiram igru malo. Jel ovisi o mom levelu ili statično uvijek isto?
@foggy tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D
- Uređivano
Pa jel nisam? Ne boli me glava, boli me kičma jer sjedim kao oružje u Eldenu:
fensisuperstar tu što sam ti poslao odmah prije toga ima ova lokacija i ima ta 2 predmeta i imaš put ali nemaš kako doći jos sam nacrtao naravno otvori samo ako hoces .D
Ništa više tvoje ne otvaram, i jebo te fejs i slika tam, tam nemaš spoiler tag pizdo
foggy budi sretan što ti takav nije penis u erekciji
[deleted]
Jel imam sanse u ovom Castle morne na jugu ili da se okrenem nisam nista gore rjesavao, par grobnica samo
Kakav je level dizajn, pokusavao sam da ne gledam recenzije + preskakao screenshote, ali bas me interesuje s obzirom na otvorenost da li su "zone" slicne level dizajnu iz DS1?
- Uređivano
Večeras odigrao malo...
Prešao sam Dark Souls 2 i Dark Souls 3, ali nisam zaluđeni From fan...
Odmah krenuo "samo ravno" gdje mi je rečeno nakon izlaska na samom početku, no došao do Margita i trebat će još malo palente pojest...
Krenuo sa Confessorom i onaj njegov heal šta ima na početku mi zasada jako pomaže.
Ovako na prvu mi se igra čini lakša od DS2 i DS3; mnoštvo "bonefirea", "refill" bočica nakon čišćenja lokacije itd.
Isto mi je kretanje nekako brže... Možda zbog opreme trenutno... Ali pohvale na ubačenom skoku kao i stealth opciji.
Grafički igra nije nešto VAU, animacije lika su i dalje kao i do sada i smatram da su to malo trebali doraditi da ne budu tako "krute", ali nije strašno...
E sada, iako engine ne ubija sa najmodernijim tehnikalijama, art i dizajn svega je fantastičan. Kada po noći počne kiša, pa svjetliti stabla u pozadini i na posljetku padat "zlato" posvuda... Fantastično. Kao i dizajn raznih spodoba...
Mislim da je HDR must; zadržava dizajn, ali u određenim vremenskim uvjetima i dobu dana / noći to postane za past na dupe!
Mišljenja sam da je dobro pogledati story trailer jer malo dočara cijeli svijet...
Igram PC verziju i desi se poenki stuttering no ništa strašno da bi bilo neigrivo. Nebi bilo loše da toga nema, ali mogao bih i tako preći igru.
Solid_Snake lokacije po izvedbi slične jesu, ali nisu toliko "zapetljane" ni duge, barem ja dosad nisam naišao na takvu. Ali na relativnom početku sam, možda jesu kasnije, odg će ti netko iskusniji
Evo bas ugasio...
I dalje nailazim na zanimljive stvari,teske okrsaje, nove prelepe okoline i likove.
Neverovatno koliko ova igra daje nazad igracu.
Ja sam obrnuo sve souls igre sem samuraja drvene ruke ali i dalje nisam nesto posebno dobar u istim i to nimalo ne umanjuje moje uzivanje, sto vise mislim da ga jebeno povecava.
Sutra pocinje radna nedelja, igrace se i kroz nju ali ja vec razmislajm o sledecem vikendu kada cu opet moci posteno utonuti u ovaj svet.