foggy boga mi ako se nabuffaš i obučeš heavy armor mozes biti walking tank kao u ds3 kad bi doslovno trejdao sa bossevima i outtrejdao ih sa perserverencom 😃

sad imam 28 ili 29 vit 40 str 12 dex (i know..) i dok dodjem 30 vit pumpam sve u staminu da mogu nosit malo teže opreme. I onda budem facetankao sve.

Sinoc otišao u pičku materinu i riješio iz prve bossa jednog. 🙂

@foggy malo si zabrijo, nebi reko da @fensisuperstar gleda po netu. Pa nije znao ni da ima hp debuff dok mu ja nisam napisao 😆
Kako je reko, pa samo sa istrazivanjem nađes brdo toga. I ja imam vec dobrano nabrijan Claymore samo zbog lutanja i zalazenja tamo gdje vj nebi trebao jos biti.

mišljenje: dobio sam bio summon neki kao "elite" kojeg zapravo mogu summonirati sa svojim mizernim FPom. i udario sam 2 upgrejda prije nego sam vidio da imam jos jednog Ruskog vojnika za 2 handera, za njega trebam 100 fpsa da ga dignem. i sad ne znam posto sam udario 2 upgrejda dal su oni limitirani toliko i hocu li moci maksati nekog drugog. To mi je sad ona stvar... Osjecam se malo glupo xD

i @foggy kao sto kaze @Soul. Da sam znao nebi napravio neke gluposti sto sam napravio do sad.
u pt2 cim dobijem konja idem onak pokupit 4 itema i autofarmati xp 😃 tho

Soul Bogami @elder8472 se nije zajebavao kad je reko da je onaj vitez pravi izazov. Ubijo boga u meni sinoc, od muka sam otisao spavat... Znam da je slab na parry ali ja sam uporan (citaj glup) i nezelim igrat sa stitom 😅

Roknuo sam ga klasično, ide, ali zajeban jest.

Bilo kako bilo, dajte ljudi samo neke stvari mećite u spoilere, alergičan sam vidit neke stvari do kojih još nisam došao.

bosscorelli Nisam nikad igra souls igre , sto se desi sa xp i opremom kad umres ? Jel ima autosave ili kaj ?

Kad krepaš onda možeš do leša pobrat sav EXP, no ako pritom pogineš, ode taj EXP. Muka mi je pogledat koliko sam već pogubio do sada 😃 Sve drugo ostaje, tipa možeš odtrčat po item, pobereš ga, pogineš, i on ti ostaje. Klasična From mehanika.

foggy Bilo kako bilo, dajte ljudi samo neke stvari mećite u spoilere, alergičan sam vidit neke stvari do kojih još nisam došao.

To se odnosi na moj post ili? Nebi reko da sam nesto spoilo. Nisam ni dosad, i mapu sam stavio u spoiler tag ranije...

najgluplji način kako umrijeti padnem sa litice, vraitm se da pokupim soulove i ubijem neko govno na putu i idem se mountati 3 metra od litice i konj me ponese u smrt opet 😃

Soul Nije na tebe, samo je fensarda malo bacio spoil, pa čisto da pripazimo svi skupa. Otkrio sam ono govno underground... Znači nije samo jedna mapa u igri, evo još. Dobro kolka je stvarno ova igra 😃

@Soul is that what i think it is. sad samo fali da nadjem armor koji je GIANTS GIANTS GIANTS BECOME UNSTOPPABLE
      Giphy - How You Doin Kiss GIF

Uzivam u ovim komentarima skoro podjednako kao i u samoj igri 😁

Soul Ma problem je da lik ima velik def pa radimo malo dmg. Meni je jedan parry bio 249dmg sa +5 oruzjem. A neznam dal je ko skopcao kad mu je stit spusten i lupis ga u stranu gde mu je stit ko da igra regisyrira block. Ugl fun boss, flustrirajuc malo ali rijest cete ga

🙂
      🙃
      1 / 2
      Ja nisam niti u jednom DS koristio parry, al bome tu sam isao probat i funkcioniralo je

Nisam uspio da procitam sve komentare pa neznam ako se je pricalo o tome...dali je i kod vas da se ne moze gledati u bloodstains ? Vidim ih, kliknem ali nema red ghost par sek prije smrti. U nekim dijelovima igre vidim, u nekima nista

• [deleted]

Evo 5 sati u igri valjda sam umro 20 puta, nisam otisao gore prema dvorcu nego dolje i zalutao negdje u drugoj regiji. Sve super ali iz nekog razloga me bas glava boli vec nakon 2 sata igranja 😁 horizon sam igrao 12 sati u komadu i nije me bolila glava

Gipsyking da, nemres vidjeti, sjebano je i to, budu fixali, ja ni jedan nemrem vidjet.

[deleted] meni se isto to desava sa glavoboljom, samo u ovoj igri, najvise me oci jebu dok okrecem kameru jer je fps drop pre bolan.