Što ste zadnje kupili ili dobili?
Točno to , a i uhvatio sam diskove na dobroj akciji, 962kn sam platio komad tako da me cijeli setup izasao oko 4100kn što čak i nije puno za 4TB flash storage-a. Očekujem da ću u Raid 0 setupu izvuć barem 6GB/s za sekvencijalno čitanje/pisanje što su već "surreal" performanse, kad složim budem stavio sliku ssd benchmarka
.
Mislim da je to dosta hipotetski i optimistično, ali držimo palčeve i za sedam.
@Zero trenutno nije to to. Treba cekati nove ssdove i nove maticne
Ja imam Intel 660p 500gb, nakon pola godine korištenja kao glavni drive još uvijek je na 100% preostalog života.
Tnx ️ , ali 7GB/s bi značilo skoro 100% performansa, a to je gotovo nemoguće dobit bez pravog hardware-skog raid kontrolera (ono što obično nalaziš u enterprise grade serverima). Evo i rezultata, više manje očeivano (sekvencijalno čitanje je jedino nešto ispod prosjeka), ali sve u svemu zadovoljan sam
.
ubio sam se danas u hamburgerima da se pocastim za rodjos xD
- Uređivano
Genesis
ja se sad počastio sa Sendvičem od švoje. švoja je za one neuke list.
znači jebe kevu koliko je dobro. frend mi ima štand. ako itko nađe u novigradu istarskom nek se najavi da ga odvedem na dobru klopu
Heat hvala hvala, sad podjelis samo sa 2 ahahaa
@fensisuperstar samo sponzoriraj svoj kraj
Genesis sad podjelis samo sa 2 ahahaa
cek cek 73 sa 2 je 36 i pol.
kako mozes imati 36 i pol i imati rođendan
Jel to 36 ili 37 onda ? btw sretan ti rođendan!
fensisuperstar sad i ti..picajzlo nije niti jedan tocan odgovor.... 34, al za mlade dame ak treba i 25
Logitech G402 Hyperion Fury + podloga
- Uređivano
STEAM:
Titanfall 2
The Deus Ex Collection
Wolfenstein: The New Colossus
LoK: Soul Reaver
I ja sam malo jučer trošio na steamu:
- Deus Ex Collection
- Bioshock Collection
- System Shock 2
- Hyper dimension Neptunia
- I iz zajebancije:Learn Japanese to survive trilogiju
Iako brojne igre imam razasute po platformama, ovak sam zaokružio sve na jednom mjestu.