f_i_c_o Aha.: D Ali da, u stvarnom korištenju računala teško je uočiti neku razliku između bilo kojeg NVMe diska, uključujući i nešto sporijeg Intela (koji je uz sve mane i dalje cijenom odlična kupovina za 1TB).

Zero

Točno to 😃 , a i uhvatio sam diskove na dobroj akciji, 962kn sam platio komad tako da me cijeli setup izasao oko 4100kn što čak i nije puno za 4TB flash storage-a. Očekujem da ću u Raid 0 setupu izvuć barem 6GB/s za sekvencijalno čitanje/pisanje što su već "surreal" performanse, kad složim budem stavio sliku ssd benchmarka 😃 .

Mislim da je to dosta hipotetski i optimistično, ali držimo palčeve i za sedam.

Ja imam Intel 660p 500gb, nakon pola godine korištenja kao glavni drive još uvijek je na 100% preostalog života.

Heat Znači po pitanju očekivanog životnog vijeka zasad se bolje drži i od tebe.

weky

Tnx 👍️ , ali 7GB/s bi značilo skoro 100% performansa, a to je gotovo nemoguće dobit bez pravog hardware-skog raid kontrolera (ono što obično nalaziš u enterprise grade serverima). Evo i rezultata, više manje očeivano (sekvencijalno čitanje je jedino nešto ispod prosjeka), ali sve u svemu zadovoljan sam 😀 .

Genesis sad podjelis samo sa 2 ahahaa

cek cek 73 sa 2 je 36 i pol.
        kako mozes imati 36 i pol i imati rođendan

Jel to 36 ili 37 onda 😃? btw sretan ti rođendan! 😃

fensisuperstar sad i ti..picajzlo nije niti jedan tocan odgovor.... 34, al za mlade dame ak treba i 25 🙂

Slika naocala. I frenda iz Zig i Sharko

7 dana kasnije

Logitech G402 Hyperion Fury + podloga

6 dana kasnije

Kupio curi da se ne vozim sam.

STEAM:

Titanfall 2
            The Deus Ex Collection
            Wolfenstein: The New Colossus
            LoK: Soul Reaver

I ja sam malo jučer trošio na steamu:

• Deus Ex Collection
            • Bioshock Collection
            • System Shock 2
            • Hyper dimension Neptunia
            • I iz zajebancije:Learn Japanese to survive trilogiju

Iako brojne igre imam razasute po platformama, ovak sam zaokružio sve na jednom mjestu.

mjesec kasnije
            14 dana kasnije

Upravo stiglo na vratima! Bijela je super dok je crna malo pre široka. No kvaliteta i thread count je zbilja dobra tako da svakako preporučujem dok još ima tih 30% popusta 🙂