skyr3xx Damn. Sjećam se da su bili skupi, ali ne baš toliko. Kad sam bio klinjo, imao sam jednog Lamborghinia takvog, ali ga nikada nisam sastavio :(
ikral McShit dobio novu seriju igračaka Super Mario tematike...Mali uzeo Luigi-a a ja ovog sa slike..Fora je da kad udari u. ? proizvede zvuk kao iz igre. Predivno... :A i ajmo iskreno da ih se sve pokupuje treba 140 kn a još će se i pojest nešto Tnx za info, kupio 3 hepi mila jučer, Mario, Luigi i princeza. Kćer presretna.
danko-b McShit dobio novu seriju igračaka Super Mario tematike...Mali uzeo Luigi-a a ja ovog sa slike..Fora je da kad udari u. ? proizvede zvuk kao iz igre. Predivno... :A i ajmo iskreno da ih se sve pokupuje treba 140 kn a još će se i pojest nešto Tnx za info, kupio 3 hepi mila jučer, Mario, Luigi i princeza. Kćer presretna. i ja isto sebi uzeo 1 htio sam i curi al ona je vec velika pa je pila kavu :)
CRO_Ghost zadnje sam kupio iPhone 6S... tj kupio sam danas neki kebap na okretistu kod Savskog mosta, sada umirem ... majke mi najlosiji keby u mojem zivotu
Icek Kupio brijač dlaka za nos i uši, Phillips imao neku akciju pa rekoh ajde. Sad ću makar smanjit račun kod frizerke, samo mi ovih par dlaka na glavi mora šišat
Prika [quote author=IcekKupio brijač dlaka za nos i uši, Phillips imao neku akciju pa rekoh ajde. Sad ću makar smanjit račun kod frizerke, samo mi ovih par dlaka na glavi mora šišat Ja iz nosa pocupam dok se u liftu vozam koji ima ogledalo
someone Tortilja Kebap u Aliju (ZG) ...mmmmmmm.... fintastično :)Jeo sam kod Alija stoput ali nikad me ta tortilja nije privlačila.
CRO_Ghost Tortilja Kebap u Aliju (ZG) ...mmmmmmm.... fintastično :)Jeo sam kod Alija stoput ali nikad me ta tortilja nije privlačila. Ni mene iskreno. Frend ju je uzeo neki dan i vidio sam da je odlicno izgledala pa sam morao probati :) nisam se razocarao