Ajde znamo svi da će Miro kupiti Switch 2.

@Kaiserus čestitke.

Stvarno? 😃

Miro…

• sanzo

•  
      •  

Genesis

Šta će polagat kad auto dolazi bez njih? Sumnjam da je još išao plaćat nepotrebnu dodatnu opremu.

Genesis ja imam drugi problem sa BMW-om. Ja dam žmigavac, ali mi onda ostane još 10 sekundi upaljen, dok mu se ona ručica sama ne spusti… A zna mi biti kratka da ju uhvatim prstima dok ispravljam volan. Još od X1 kad sam vozio mi je tako

sanzo ima onaj autopilot, pa nek ih on pali, Ha-Ha-Haha

Ima toliko tipki da će mi auto biti izljepljen post-it šalabahterima di je šta i čemu služi. Ko za igricu prohod.

Ekran iako nije OLED je iznenađujuće jako dobar 💪🏻

• 4mal

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Edit: Stigao je i PRO2 gamepad.

Mikrofon od headseta mi se počeo dosta kvariti pa sam taman naletio na HyperX Solocast koji je bio na popustu.
      Plug & Play, iako nudi dodatni software koji mi daje glavobolje jer stvara probleme s drugim programima na kompu. Kaže test grupa ekipa na Discordu da se dosta bolje čujem s ovime tako da je ovo win in my book!

Mami sam uzeo rozu Logitech tipkovnicu & miš set i oduševljena je, baš se razveselila tako da je to money well spent.

Dobio Dubai čokoladu. #nikadkasnozabitiutrendu #mojživotjeDubai #samočokolada #živiošećer #zdravživot

Došlo Swičulence

Genesis mogao si i okrenuti nešto za ekipu kad ti je rođendan. Evo, paket skinova za POE 2. Sve najbolje!