Zato ti je bog dao veliku vlajsku glavu.

7 dana kasnije

A jebiga. 😆

Nisam stigo nista upaliti jos, ali ovak na prvu ekran mi se cini odlican. Kao da je OLED a nije, puno je svjetliji i boje su prirodnije, žarke.

Jako ugodan pod rukom, eshop miljama brzi.

Navecer se roka Mario Kart da vidimo sta su izmislili. 😃

BMW X3 M40i automatik PrilikaBMW X3 M40i automatik Prilika

Idem sutra po njega u Pulu. Monitor sam kupovao godinu dana dok nisam LG OLED uzeo, auto dvije i pol godine.

Dobrodošao u klub. Mehaničari nas vole više nego narod HDZ. 😃

DarkPunisher

Kako gay

Podrzavas ove smradove dajes im lovu a oni nas deru

Nisi jak kao ja da izdrzis i ne kupis

Miro Iskreno imam malu griznju savjesti Ha-Ha-Ha

Ali jebiga volim novi hardver prejako 🙁

Zero Mehaničar vozi 540i. Isti motor, isto godište. Ali mi je radi opreme i putovanja. Ovo ima sve, komfor na max. Jer ja radim po 20 km tjedno, pa onda 1000-1500 u dva dana, jednom, dvaput mjesečno

Kaiserus Onda super izbor. Modeli od 2018. pa nadalje su skroz pouzdani, na samom vrhu ljestvice. Čim je šest cilindara, velik plus.

Zero B58 platforma 2019., mislim da ovaj ima čak i metalnu pumpu goriva jer su onu plastičnu zamjenili nakon 2018. To možeš i "sam" napraviti jer paše ova nova savršeno. Adaptive mod imam i HUD, plus 360 kamera od ovih bitnih stvari. Kako sam ga sjeo probati, tako sam se zaljubio

Ajde znamo svi da će Miro kupiti Switch 2.

@Kaiserus čestitke.

Stvarno? 😃

Miro…

• sanzo

•  
                  •  

Genesis

Šta će polagat kad auto dolazi bez njih? Sumnjam da je još išao plaćat nepotrebnu dodatnu opremu.

Genesis ja imam drugi problem sa BMW-om. Ja dam žmigavac, ali mi onda ostane još 10 sekundi upaljen, dok mu se ona ručica sama ne spusti… A zna mi biti kratka da ju uhvatim prstima dok ispravljam volan. Još od X1 kad sam vozio mi je tako

sanzo ima onaj autopilot, pa nek ih on pali, Ha-Ha-Haha

Ima toliko tipki da će mi auto biti izljepljen post-it šalabahterima di je šta i čemu služi. Ko za igricu prohod.

Ekran iako nije OLED je iznenađujuće jako dobar 💪🏻

• 4mal

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                  • Uređivano

Edit: Stigao je i PRO2 gamepad.

Mikrofon od headseta mi se počeo dosta kvariti pa sam taman naletio na HyperX Solocast koji je bio na popustu.
                  Plug & Play, iako nudi dodatni software koji mi daje glavobolje jer stvara probleme s drugim programima na kompu. Kaže test grupa ekipa na Discordu da se dosta bolje čujem s ovime tako da je ovo win in my book!

Mami sam uzeo rozu Logitech tipkovnicu & miš set i oduševljena je, baš se razveselila tako da je to money well spent.