Fenix Ovo za spajanje s USB-om samo govori da puno gledaš filmove na svojem mobitelu koji je također proizveden u Kini
zahvaljujem na ovom lijepom komentaru.
https://www.tomshardware.com/news/malicious-usb-cables-wi-fi-controller,38603.html
Od onda je izašlo masu verzija ovog toola, počevši od O.MGa pa sad ima i jeftiniji USB ninja i usb samurai. Ovo su programabilni hack toolovi u koji se može virtualno napraviti što god želiš ako imaš dovoljno dobar kod. Šanse da netko negdje prodao usb sa nečime sličnim nisu nemoguće jer je hardver sam po sebi jeftin.
Najsmiješnije od svega je to što bez nekog brutalnog sigurnosnog sistema, kad uštekaš usb kabel u port neće ga prepoznati ništa. O usb stickovima neću ni pričati. Od autoinjectera do jebenog hardver killera. Usb Kill je dostupan tool koji može ispaliti veliku voltažu kroz usb port i spali većinu mobitela i uređaja. I možeš ga legalno kupiti.
Pinduoduo app od PDD holdinga je ugašena zbog toga što su imali malware.
Otkrilo se da su te iste ljude koji su radili na pindoduo appu prebacili u Temu.
A to da je moj mobitel kineski, osjetim ako otvorim bilo koju aplikaciju koja je došla s uređajem. Mobitel je toliko jeftin bio da su ga nakrcali sa toliko sranja. Tako da šanse da ikad više kupim kineski mob su male. A sa time da više ne primam updejtove svoj ću vjerojatno rootati.
tako da jebo kineski spyware jebo shit kineske proizvode.
Ako želite kupovati sa Temua kupujte.
Mene sa nečime kupljeno sa tog shitnog shopa neće uhvatit ni mrtvog.