Cole

Lako na ovakvim videima, kako to izgleda na običnim filmovima, serijama i igram?

Cole

Gledaj samo da dobru kalibraciju napraviš. One narandžaste spužvice precizno poredaj po ekranu, i potrudi se da kamera tačno naliježe na njih dok radi kalibraciju.

Inače prejaka stvar, i kod mene je T2.

Nema potrebe za spuzvicama pored kalibracijskog YT videa za GT2 koji generira te narančaste kocke.

Kaj vam ne smeta to osvjetljenje? Nema mi boljeg nego kada imam potpuni mrak u prostoriji gdje gledam film/seriju.

Pored days of play i famoznih popusta,naletio sam na ovo

Stigle danas Audeze Maxwell sluše. Po Rtingsu najbolje sluše za gaming na PS5, a podržavaju i PC normalno. Podržavaju Tempest 3D na PS5, imaju low latency wi-fi dongle na USB C, BT 5.3 i standardni 3,5mm jack. AI noise reduction, unutarnji i odvojivi mikrofon itd.

Naštelao 3D zvučni profil u postavkama i ovo je za 6 klasa bolje od Pulse Elite po zvuku, po kvaliteti izrade još više.
    Predobar zvuk.

somethingwrong imam Audeze Maxwell godinu i pol dana te se slažem s tvojim mišljenjem. Bilo koji headset za PS5 može se sakriti koliko je Audeze dobar.

Iman ih 2g

I dalje top i dalje izgledaju ko nove a sa odlicnim eq mozes raditi sto oces.

Jedino su malo teže pa nisu baš za nošenje van kuce

Zato ti je bog dao veliku vlajsku glavu.

7 dana kasnije

A jebiga. 😆

Nisam stigo nista upaliti jos, ali ovak na prvu ekran mi se cini odlican. Kao da je OLED a nije, puno je svjetliji i boje su prirodnije, žarke.

Jako ugodan pod rukom, eshop miljama brzi.

Navecer se roka Mario Kart da vidimo sta su izmislili. 😃

BMW X3 M40i automatik PrilikaBMW X3 M40i automatik Prilika

Idem sutra po njega u Pulu. Monitor sam kupovao godinu dana dok nisam LG OLED uzeo, auto dvije i pol godine.

Dobrodošao u klub. Mehaničari nas vole više nego narod HDZ. 😃

Miro Iskreno imam malu griznju savjesti Ha-Ha-Ha

Ali jebiga volim novi hardver prejako 🙁

Zero Mehaničar vozi 540i. Isti motor, isto godište. Ali mi je radi opreme i putovanja. Ovo ima sve, komfor na max. Jer ja radim po 20 km tjedno, pa onda 1000-1500 u dva dana, jednom, dvaput mjesečno