montoya sta radi to usb svjetlo
Što ste zadnje kupili ili dobili?
sanzo kad nemaš keš i mogućnost dizanja kredita onda je i ovak ok - meni paše, imam konzolu, a to me nebu svrbjelo za đep. Kojeg moram imati punog za novi TV, koji bude sad nakon kak je TCL Q9B otplal zbog konektora s desne strane.
@solidmerlin to ti svijetli reciver za Artics Nova 7P sluške - kad se skida u pozadini, onda se ne gasi.
- Uređivano
Đizus 70 rata i 1200€ za konzolu.. svatko ima svoje i ne judge-am, ali prije par mjeseci je bila u Pevexu za 650€. Nema šanse da bih ja za Pro ikad više dao centa više od tog iznosa sad kad znam da je nekad bio 650€.
Isto tako nikad ništa u životu nisam uzeo na rate ili kredit nit bi uzeo, a da nije neophodno za život tipa hladnjak ili veš mašina i to samo u slučaju da mi je takva financijska situacija da ne mogu dati keš.
- Uređivano
Brijac Nisam ni ja nikad nista uzeo na rate ni kreditirao ali popustite covjeka. 17€ nece ni osjetiti, jeftinije od GP Ultimat. Ono jeste malo cudno na dug period. Zamisli igras PS6 a otplacujes PS5 Pro. Ali jbg lik je fakticki dobio Pro besplatno.
- Uređivano
Po mom iskustvu ljudi uzimaju hrpu stvari na rate pa to nije više 10-20€ mjesečno, nego 300-400€ kod nekih.
- Uređivano
Brijac To je vec gomilanje, not cool.
- Uređivano
- Uređivano
Same here.
Uvijek mi je bio veći gušt štediti i kupiti nego na rate. Imam par frendova koji tako peglaju kartice pa se to na kraju skupi mjesečno ko da imaju kredit.
Naravno svako radi po svome i nema ništa loše u tome.
Isto meni nije jasno da netko može ubiti masu para na cigarete. A onda ja trošim pare na papir iliti MTG ali moje karte uvijek drže cijenu i mogu ih prodati, dok cigarete ne.
resident_evil A onda ja trošim pare na papir iliti MTG
Imaš pravo bolje ne komentirat tuđe navike jer će me neko pitat koliko sam potrošio na preorder FF seta
Si uzeo sva 4 commander decka h
- Uređivano
i box
Ma ne prodajem, samo gomilam, sumnjam da će mi se ikad dat to ić razvrstavat i prodavat