Brijac Nisam ni ja nikad nista uzeo na rate ni kreditirao ali popustite covjeka. 17€ nece ni osjetiti, jeftinije od GP Ultimat. Ono jeste malo cudno na dug period. Zamisli igras PS6 a otplacujes PS5 Pro. Ali jbg lik je fakticki dobio Pro besplatno.

Po mom iskustvu ljudi uzimaju hrpu stvari na rate pa to nije više 10-20€ mjesečno, nego 300-400€ kod nekih.

Još je ljepši uživo. <333

Brijac

Same here.

Uvijek mi je bio veći gušt štediti i kupiti nego na rate. Imam par frendova koji tako peglaju kartice pa se to na kraju skupi mjesečno ko da imaju kredit.

Naravno svako radi po svome i nema ništa loše u tome.

Isto meni nije jasno da netko može ubiti masu para na cigarete. A onda ja trošim pare na papir iliti MTG 😃 ali moje karte uvijek drže cijenu i mogu ih prodati, dok cigarete ne.

resident_evil A onda ja trošim pare na papir iliti MTG

Imaš pravo bolje ne komentirat tuđe navike jer će me neko pitat koliko sam potrošio na preorder FF seta 😃

resident_evil

i box

Genesis

Ma ne prodajem, samo gomilam, sumnjam da će mi se ikad dat to ić razvrstavat i prodavat

Nije niš od tehnike i sl. ali to je kaj sam zadnje kupil a i praznog želuca, nemreš ni tehniku kupovat i koristit

Kupil sam piceka. Cekin mi je pouzdan proizvođač. To će najvjerojatnije biti za Uskršnji ručak.

Ugasi forum, motaj kablove, Raza kupio Ajfon.

Ali ženi za rođendan, ne sebi. Ha-Ha-Ha

Nabavio novu Game Pass mašinu za dnevni boravak, malo da popravim MS-u idući kvartalni izvještaj.

Raziel

Znači večeras slijedi čin njene zahvale. Ispeći će ti činkice.

Prvi put da idem na slijepu preporuku parfema i dam novce. Vječito sam išao na provjerene metode testiranja, reakcije (alergijske) pa onda kupovine ako vidim da mi leži.

Moram priznati da nisam pogriješio.

ikral slažem se, izgleda kao studentski design projekt kojeg je netko sklepao da ubije vrijeme na predavanju pa pustio to kroz 3D print.

Oblivion: Remastered jer ja to moram imati odmah.

Mislio sam kupiti Indianu jer znam da je igra fenomenalna ali koliko god bila dobra nedam 80 eura.

Sigurno ću ga kupiti ali tek kada padne na oko 40-50 eura.

Umjesto Indyja sam kupio sam Clair Obscur: Expedition 33 za 45 eura.