A čuj, izgleda da svaka roba nađe svog kupca. Ja si kontam uskoro ubosti rezervni kontroler za PC s Hall Effect stickovima i triggerima i to žičani. Ovo što danas izvode s dugotrajnocu komponenti od strane sva 3 najveća proizvođača konzola je kriminal, veći od napuhanih cijena "posebnih" edicija kontrolera za fanove.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
U biti me ispao 45 eura u Chipoteki. S obzirom na tech (Hall effect botuni i analozi) očekujem dosta, barem po pitanju dugovječnosti. Baš me zanima koliki će biti upgrade u odnosu na X360 kontroler kojeg imam i koji je i dalje sasvim dobar.
Plus koliko vidim dobijem još mjesec dana Gamepassa. Taman za odigrati Indianu, možda i novi Doom.
PS5 je Xbox.
Idući PC like Xbox bit će PS6.
A vi još vodite konzolaske ratove lol.
Taman ga otplatiš do PlayStationa 7
montoya sta radi to usb svjetlo
sanzo kad nemaš keš i mogućnost dizanja kredita onda je i ovak ok - meni paše, imam konzolu, a to me nebu svrbjelo za đep. Kojeg moram imati punog za novi TV, koji bude sad nakon kak je TCL Q9B otplal zbog konektora s desne strane.
@solidmerlin to ti svijetli reciver za Artics Nova 7P sluške - kad se skida u pozadini, onda se ne gasi.
- Uređivano
Đizus 70 rata i 1200€ za konzolu.. svatko ima svoje i ne judge-am, ali prije par mjeseci je bila u Pevexu za 650€. Nema šanse da bih ja za Pro ikad više dao centa više od tog iznosa sad kad znam da je nekad bio 650€.
Isto tako nikad ništa u životu nisam uzeo na rate ili kredit nit bi uzeo, a da nije neophodno za život tipa hladnjak ili veš mašina i to samo u slučaju da mi je takva financijska situacija da ne mogu dati keš.
- Uređivano
Brijac Nisam ni ja nikad nista uzeo na rate ni kreditirao ali popustite covjeka. 17€ nece ni osjetiti, jeftinije od GP Ultimat. Ono jeste malo cudno na dug period. Zamisli igras PS6 a otplacujes PS5 Pro. Ali jbg lik je fakticki dobio Pro besplatno.
- Uređivano
Po mom iskustvu ljudi uzimaju hrpu stvari na rate pa to nije više 10-20€ mjesečno, nego 300-400€ kod nekih.
- Uređivano
Brijac To je vec gomilanje, not cool.