Garrus_V svake godine mu je pred lepoglavski zatvor dolazila ekipa proslaviti njegov rođendan. I to su dolazili s nekoliko autobusa.

Honor Magic 6 Pro se udomio kod mene u subotu, veselje prebacivanja svega sa prošlog kao inače kako to bude. Oneplus 12 me izdao nakon ni godinu dana, dobio je osip po ekranu, morati će na operacijski stol, nadam se.

Da malo na poslu podebljam zobene i proteinski puding sa Sonic činkama.🤣

klinjo svake godine mu je pred lepoglavski zatvor dolazila ekipa proslaviti njegov rođendan. I to su dolazili s nekoliko autobusa

"I da za mnom viču: on pravi naš je babo, i da za mnom viču, Amadeus Rambo" Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha

Ispalo me 155 s dostavom

I to na 24 rate 😁

HT Optika 1Gbps

Router Technicolor Iako je zakljucan, odlican je i stabilan.

4mal takav router sam i ja dobio s njihovom optikom, u nešto više od 9 mjeseci morao sam ga samo jednom resetirati, zadovoljan sam s njim.

Dobra je stvar što router ima jedan 2.5Gbps port (kao i moja MBO) pa danas/sutra kad HT uvede veće brzine mogu se prebacit na nju 🙂

Taman mi danas stigla matična ploča sa 2.5Gbps LAN-om (B650 Asrock Steel Legend WiFi).
      CAT 6 kabel je nabavljen.
      Uskoro bi trebao imati na "testu" 3Gbps optiku pa da budem spreman 🙂
      Trenutno sam na 1Gbps optici.

Ulovio dobar popust na Amazon pa sam si kupio prvu (bolju) Philips Sonicare Prestige električnu četkicu za zube, po recenzijama je jako dobra.

Također sam si uzeo TLOU 2 Remaster za Steam čemu se radujem jer mi je ciljanje sa kontrolerom katastrofa.

Mislim da je danas skroz iracionalno imati strah od bilo kakvog burn-ina na OLEDU uz normalno korištenje za gledanje TV sadržaja i gaming… ja ih uzimam od 2018 (C8 - 2018, C1, G4) i do danas nisam na niti jednom imao burn-in, doslovce da se to desi trebao bih imati jedno cca tjedan dana upaljen tv na max brightnessu i da se na njemu 24/7 vrti CNN uz njihove statičke grafike (rtings approved for best results). Naravno da će svatko uzeti ono što mu paše i odgovara ali mislim da burn-in stigma s današnjom OLED tehnologijom nije opravdana, eto my 2 cents…

famuluscaelum normalno korištenje za gledanje TV sadržaja i gaming

Pogrešno navodiš ljude i daješ im lažni privid ispravnog korištenja uređaja, jer niko ne može znati tvoju definiciju i navike "normalnog" korištenja uređaja.