Isplati se uzeti što god kome bolje odgovara.

Stari je išao ba poklon pa uzeo novi. 💙

oxi Kad stigne i isprobam svakako napišem neke dojmove. Koristim jednu stvarno low budget već godinama plaćena nekih 1200 kuna tada, hidraulika. Koristim ju baš zbog donjeg dijela leđa jer me ubija od sjedenja cijeli dan i moram reći da nakon 20-30 min"veslanja" dnevnosam se preporodio.

Dobil FAP kamion u mjerilu 1:43 tvrtke Agrokomerc. Izlaze samo u Srbiji pod serijom "Legendarni kamioni". Dok nas u HR ko hebe..

Garrus_V svake godine mu je pred lepoglavski zatvor dolazila ekipa proslaviti njegov rođendan. I to su dolazili s nekoliko autobusa.

Honor Magic 6 Pro se udomio kod mene u subotu, veselje prebacivanja svega sa prošlog kao inače kako to bude. Oneplus 12 me izdao nakon ni godinu dana, dobio je osip po ekranu, morati će na operacijski stol, nadam se.

Da malo na poslu podebljam zobene i proteinski puding sa Sonic činkama.🤣

klinjo svake godine mu je pred lepoglavski zatvor dolazila ekipa proslaviti njegov rođendan. I to su dolazili s nekoliko autobusa

"I da za mnom viču: on pravi naš je babo, i da za mnom viču, Amadeus Rambo" Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha

Ispalo me 155 s dostavom

I to na 24 rate 😁

HT Optika 1Gbps

Router Technicolor Iako je zakljucan, odlican je i stabilan.

4mal takav router sam i ja dobio s njihovom optikom, u nešto više od 9 mjeseci morao sam ga samo jednom resetirati, zadovoljan sam s njim.

Dobra je stvar što router ima jedan 2.5Gbps port (kao i moja MBO) pa danas/sutra kad HT uvede veće brzine mogu se prebacit na nju 🙂

Taman mi danas stigla matična ploča sa 2.5Gbps LAN-om (B650 Asrock Steel Legend WiFi).
          CAT 6 kabel je nabavljen.
          Uskoro bi trebao imati na "testu" 3Gbps optiku pa da budem spreman 🙂
          Trenutno sam na 1Gbps optici.