Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Koliko ste platili kuhinje, ekipa? Koji proizvođač iz Lesnine? Mislim da ih je 4 ili 5. Tipa, Dieter Knoll, Wellnova i slično.
Ja gledao DK, Nolte, Studio Plus, Momax, Ikeu, Lesninu, Eduro, Primu i Alples.
Tzereen Ne sjećam se točno koliko je moja koštala ali s obzirom da je bilo prije 5 godina i cijene su bile dosta niže to danas nije relevantno.
Moja sestra je prije par mjeseci kupila kuhinju.
Jedna firma tu iz Labina ( Noina Arka ) koja ih radi po mjeri. Ne kužim se u kuhinje ali navodno ta firma radi kvalitetne.
6 metara duga ( ide na U ) s uređajima 4700 eura. S time da joj je dečko radio tamo pa su dobili neki popust. Računaj 5000 eura.
Ono što sam ja vidio i koliko se (ne)razumijem stvarno je top!
@"Genesis"#p597573 po mjeri naravno, isla je u proizvodnju. Blok kuhinje su fora, ali rijetko kad odgovaraju prostoru
A da. Tak i razmišljaj. To je investicija za 20+ godina.
Kod uređaja isto ima nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir za lakši život.
Mi kako smo kupili stan u dosta dobrom stanju, kuhinju nismo trebali dirati, jedino sam zamijenio sve uređaje (uzeli Boschove + Samsung ugradbeni frižider). Računam da to neću trebati dirati barem 7+ godina. Ali da, slažem se s wekyjem, to je nešto sto bas ne želiš mijenjati kroz par godina.
Deadwalker fridz uzimam posebno, vjerojatno ce doci oko 2 milje, jer uzimamo onaj veliki dvokrilni sa ledomatom. Kao sto je Neno napisao, vrlo vjerojatno ce perilica fucnut, tesko da ce indukcijska, pecnica ili napa. Cemo vidjet, imam jos troskova i nemogu si trenutno priustit nesto skuplje i potencijalno bolje
Brijac dvije.
Moj sin ima prvu.
Tri. Flipper ima treću.