Malo boli glava ako previše šmrkneš, al u globalu dobar trip bude
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ma moraš se samo naviknut.
yakuza_stinger al kad se navikne, nema više natrag
Once you go black you never go back.
Obnovil sam se sa novim tabletom Honor Pad X9. Sav sam u Honoru, jebemti.
Honor mobitel i sad Honor tablet. Medal of Honor, hehe!
Pakovanje Honor gadgeta je inače skromno baš kaki sam i ja.
Samo USB C kabel i koliko vidim ima ga bome, da ga razvučem po čitavom stanu i još bi ga bilo viška (pretjerujem, ko ga jebe) i iglica za fiksanje, hehe!
Meni bu to svjedno solid gear plastic fantastic.
Moral sam jer ovaj dosadašnji Lenovo tablet 8 inčni (uskoro bi mu se navršilo 10 let) mi šteka duže vrijeme, slab odaziv, ekran se smrzne pa me katkad izbaci iz nekih aplikacija a imam dost memorije. Pun je valjda virusa i bakterija.
Bio mi je dobar i zadovoljan sam a najviše sam njega odabral jer je imal odličan zvuk i sa raznim postavkama zvuka i to me najviše privuklo njemu. Jer sam njime najčešće gledal YT i slušal mjuzu plus surfanje i povremeno čitanje pdf knjiga.
Možda bih štogod rješio sa restart na tvorničke postavke al onda treba podatke prije nekam smjestit a to mi se nikak ne radi. Tak da mi je bio suđen Honor Pad.
- Uređivano
Kupio kuhinju sa svom aparaturom, ode rtx 5000 u vjetar
- Uređivano
Koliko ste platili kuhinje, ekipa? Koji proizvođač iz Lesnine? Mislim da ih je 4 ili 5. Tipa, Dieter Knoll, Wellnova i slično.
Ja gledao DK, Nolte, Studio Plus, Momax, Ikeu, Lesninu, Eduro, Primu i Alples.
Tzereen Ne sjećam se točno koliko je moja koštala ali s obzirom da je bilo prije 5 godina i cijene su bile dosta niže to danas nije relevantno.
Moja sestra je prije par mjeseci kupila kuhinju.
Jedna firma tu iz Labina ( Noina Arka ) koja ih radi po mjeri. Ne kužim se u kuhinje ali navodno ta firma radi kvalitetne.
6 metara duga ( ide na U ) s uređajima 4700 eura. S time da joj je dečko radio tamo pa su dobili neki popust. Računaj 5000 eura.
Ono što sam ja vidio i koliko se (ne)razumijem stvarno je top!
@"Genesis"#p597573 po mjeri naravno, isla je u proizvodnju. Blok kuhinje su fora, ali rijetko kad odgovaraju prostoru