Obnovil sam se sa novim tabletom Honor Pad X9. Sav sam u Honoru, jebemti.

Honor mobitel i sad Honor tablet. Medal of Honor, hehe!

Pakovanje Honor gadgeta je inače skromno baš kaki sam i ja.

Samo USB C kabel i koliko vidim ima ga bome, da ga razvučem po čitavom stanu i još bi ga bilo viška (pretjerujem, ko ga jebe) i iglica za fiksanje, hehe!

Meni bu to svjedno solid gear plastic fantastic.

Moral sam jer ovaj dosadašnji Lenovo tablet 8 inčni (uskoro bi mu se navršilo 10 let) mi šteka duže vrijeme, slab odaziv, ekran se smrzne pa me katkad izbaci iz nekih aplikacija a imam dost memorije. Pun je valjda virusa i bakterija.

Bio mi je dobar i zadovoljan sam a najviše sam njega odabral jer je imal odličan zvuk i sa raznim postavkama zvuka i to me najviše privuklo njemu. Jer sam njime najčešće gledal YT i slušal mjuzu plus surfanje i povremeno čitanje pdf knjiga.

Možda bih štogod rješio sa restart na tvorničke postavke al onda treba podatke prije nekam smjestit a to mi se nikak ne radi. Tak da mi je bio suđen Honor Pad.

Došo stolić za PRO i nove viseće vaze…..

Čeka se vertikalni stalak i PRO PS5 Ha-Ha-Ha

StarFox_N na kraju ipak uzeo u Lesnini, jer nam se stvarno svidjela na prvu. Dobio kao popust 60% na uredaje, Electrolux neka srednja klasa i vidjet cemo kako bude. Govore ljudi koji su isto uzeli da su ok

chono HaHa-Ha-Ha i ja sam je kupio u Lesnini. 50% popusta. Od uređaja samo perilica suđa je od Electroluxa i nakon 4 godine samo ona je krepala vrag je odnio. 😆

Naravno to ne znači da će i tebi.

Electrolux radi dobre uređaje.

Drago mi je da ide naprijed. 👍

Koliko ste platili kuhinje, ekipa? Koji proizvođač iz Lesnine? Mislim da ih je 4 ili 5. Tipa, Dieter Knoll, Wellnova i slično.

Ja gledao DK, Nolte, Studio Plus, Momax, Ikeu, Lesninu, Eduro, Primu i Alples.

Tzereen uzeli smo C'elinu sa debljom radnom povrsinom. Poprilicno je velika dosla i uzeli smo sank. Sve skupa 8milja

Tzereen Ne sjećam se točno koliko je moja koštala ali s obzirom da je bilo prije 5 godina i cijene su bile dosta niže to danas nije relevantno.

Moja sestra je prije par mjeseci kupila kuhinju.

Jedna firma tu iz Labina ( Noina Arka ) koja ih radi po mjeri. Ne kužim se u kuhinje ali navodno ta firma radi kvalitetne.

6 metara duga ( ide na U ) s uređajima 4700 eura. S time da joj je dečko radio tamo pa su dobili neki popust. Računaj 5000 eura.

Ono što sam ja vidio i koliko se (ne)razumijem stvarno je top!

chono ako je to s aparatima, cijena je odlična. Pogotovo ako je do plafona.

Tzereen ma isli smo na seoski stil, pa smo pustili malo mjesta gore, ali je dugacka, isto ide na slovo U i ima je 8 metara. Mislio sam dati stolaru da mi izradi, ali nemamo vremena za to

@"Genesis"#p597573 po mjeri naravno, isla je u proizvodnju. Blok kuhinje su fora, ali rijetko kad odgovaraju prostoru

chono skuzio sam, isao sam pogledat jer ce trebat i meni 😃

Koliki im je rok isporuke?