@"Genesis"#p597573 po mjeri naravno, isla je u proizvodnju. Blok kuhinje su fora, ali rijetko kad odgovaraju prostoru

chono skuzio sam, isao sam pogledat jer ce trebat i meni 😃

Koliki im je rok isporuke?

Tzereen Koliko ste platili kuhinje, ekipa?

Dao sam raditi po mjeri i uzeo top uređaje, uglavnom Samsung. Mogao sam kupiti pristojan auto.

weky jebiga, vjerojatno su uzimao i kvalitetnije materijale. Mdf, kompakt, acryl, kvarc. Onda može sama kuhinja koštat i po 20 hiljada.

Ali imaš baš sve kaj i kak si htio.

A da. Tak i razmišljaj. To je investicija za 20+ godina.

Kod uređaja isto ima nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir za lakši život.

Mi kako smo kupili stan u dosta dobrom stanju, kuhinju nismo trebali dirati, jedino sam zamijenio sve uređaje (uzeli Boschove + Samsung ugradbeni frižider). Računam da to neću trebati dirati barem 7+ godina. Ali da, slažem se s wekyjem, to je nešto sto bas ne želiš mijenjati kroz par godina.

Deadwalker fridz uzimam posebno, vjerojatno ce doci oko 2 milje, jer uzimamo onaj veliki dvokrilni sa ledomatom. Kao sto je Neno napisao, vrlo vjerojatno ce perilica fucnut, tesko da ce indukcijska, pecnica ili napa. Cemo vidjet, imam jos troskova i nemogu si trenutno priustit nesto skuplje i potencijalno bolje

Fuck the system! Svi si pokupovali Playstation majice. Reko, ne želim izgledat ko prosječni peder u PS majici, idemo nivo iznad!

Tri. Flipper ima treću.

U Lidlu ima tih Xbox i PlayStation majica, ako netko traži. 9,99€

chono

Mi sve renovirali osim wc-a i spavaće sobe; nova kuhinja, nova kupaonica, novi dnevni.
            Pare samo lete; ispalnirali smo jedno, a potrošili avione, kamione. Ništa preskupo, ništa jeftino, neka zlatna sredina.

Još nove pločice na hodnik, wc i soba i mir, dosta mi je više. Samo za to se moramo malo refat financijski pa če ići kroz tri, četri mjeseca.

Dnevni je sktoz, skroz gotov, (osim šta sam ja jučer nešto tramako i povuko zavjese pa moram popravit Ha-Ha-Ha); mislili laminat preko parketa, ali odustali.

doktor1 doktore, vidim da nemaš još djece kad je sve tako čisto i sređeno. Želim ti da ih imaš barem troje. 🙂

doktor1 lijepo ste si sredili ❤️ a znam, pare samo lete. Mislim da sam vec utukao gotovo 200 milja eura u sve, ali barem znam da je kraj, nema vise velikih troskova

doktor1 ako je kvalitetan parket, ja sam uvijek za brušenje i lakiranje. Nakon toga izgleda kao novi…