Koliko znam, poster je dio preorder bonusa. Bude u kutiji s igrom.

Brijac @JoelDrake je marketing stručnjak. On bez jebemti samo gura svoj brand naprijed. Očekujem LG tetovažu negdje. Ovi iz LGa radi njega imaju profit jebeni 100%. Ne bih se čudio da su mu ga đabe dali 😃

doktor1 znači izbjegavam kaufland sa sinom.

Thanks.

Taj bi me bankrotirao. Ne zna što piše ali zna da je na popustu da mu jebem ma…

Uf, zamalo da se sjebem

Giphy - Animated GIF

Nisam ga nikada odigro i vidio sada na storeu nekih 20 eura ova RT PS5 verzija pa da se nađe… Tj, da se backlog još poveća!

Dobio novog Gundama od frenda kao kasni poklon za rođendan 😁

Čak je i manji od RX-78 skoro za glavu!

Dizajn mu je siiick, ima "krila" koja su zapravo dva Railguna, bolesno dobro

Image tagged with Gundam, Gundam F91, Mobile Suit Gundam F91 – @mecha-gifs  on Tumblr

Kupila sam si mini opremu za vježbanje doma, bench i 100kg utega, kad ne stignem u teretanu da se odradi, i bila je usput izlika za kupit nove rukavice i remen da ne plaćam dostavu uzalud 😁

Kaiserus dobro za tebe možda 😀 za mene nije, taman mi je ako ne stignem u teretanu 🤌

Hoće biti neki foto sešn kad dodatno istreniraš gluteuse maksimuse?🤤🙃

oxi za godinu dana uzmi još 100. pa onda kemija lagano

Zero to nek ove mlađe, to priliči mojim godinama 👩🏻‍🦳

Kaiserus ništa kemija, sjetim se samo susjeda koji je došao na odmor trostruko veći nego je bio prije godinu i pol, pa je prestao, osušio se ko grožđica i oćelavio i kaže da mu se više ne diže. Valjda priča o utezima.

oxi Frendica s faksa se spetljala s bilderom na kemiji.

Završe u krevetu i šta god je sirota pokušala nije ga uspjela "probuditi".

Onda joj je priznao da mu ne radi zadnje dvije godine.

Uz to imao je i neke probleme s srcem.

Rekao je da se sjebao kemijom.

Tako da…

Kemija, trokrilni ormar < razvijen kao kišna glista.