doktor1 Ma ovi Speed Champions su 26 eura bez akcije, a technics koje uzmem oko 50. I dalje nije jeftino, ali jednom mjesečno si uzmem nešto. Još ih moram fotografirat i napravit fora slike…
densetsu Ima dobrih popusta na PS storeu, pa se počastio sa sljedećim naslovima: Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition Bubble Bobble 4 Friends - The Baron is Back Persona 4 Golden Psychonauts 2 Syberia: The World Before The Sinking City
Deadwalker Naručio danas ovo čudo: https://www.samsung.com/hr/monitors/gaming/odyssey-g7-27-inch-240hz-1ms-curved-lc27g75tqspxen/ Razmišljao da uzmem LG-ov monitor s oled ekranom, no soma EUR bilo mi je ipak previše zdrobiti na monitor + mogućnost burn in-a na Windowsima s hrpom statičnih elemenata mi je prevelik rizik.
prayer Pošto mi je rođendan uskoro odlučio sam se počastiti da si obrijem ove 3 dlake što imam na lice! Inače imam iritacije od žileta i dugi niz godina se samo na suho sa raznim aparatima brijem a ovaj brije bolje nego išta do sada. Braun Series 7 je model. Deadwalker Ako si mislio na ovaj isti što sam ja nedavno dobio onda si njega komotno mogao kupiti jer konstantno na nekih 800 eura a što se burn in-a tiče toliko tih kerefeka ima u meniju da mislim da će mu prije garancija isteći nego se burn in pojaviti.
doktor1 Uf, top je motor! Snižen je bio 18 eura. Morat ću uzet i Batmana, vidio na netu da se super slaže sa motorom. Po njega ću popodne 😅
doctorfreak Nemojte si samo dopustiti da Vas uzme legomanija. Ja sam se jedva odviknuo od te ovisnosti. Financijski sam se preporodio 🙂
Rafael Kupio na ps storu Batman return to Arkham Trenutno je na akciji 5 $ na USA storu Na HR storu je 7€ Dvije igre koje nisam igrao Arkham Asylum i Arkham City, a gledajuci na yubitou bez obzira sto je spiderman novija igra i naravno više ušminkan čini mi se da ga ove igre jedu za doručak
prayer Rafael Obje igre imaju svašta za ponuditi, no sadržajno je Batman bolji, a i priča mi je nekako zanimljivija iako je u Spiderman-Man više zabavnija.
klinjo Kopija Starfield "gaća" za Xbox. Od maloga frižidera sam napravil da izgleda ko ovlaživač zraka.
Raziel Uzeo curici za crtiće i igrice. Fine specifikacije, 90hz ekran, fina i cijena za ono što nudi. Jedino moram čim prije uzeti neku zaštitu, previše klizi iz ruku. Važno mi je da je prezadovoljna ^.^