- Uređivano
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ima dobrih popusta na PS storeu, pa se počastio sa sljedećim naslovima:
Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition
Bubble Bobble 4 Friends - The Baron is Back
Persona 4 Golden
Psychonauts 2
Syberia: The World Before
The Sinking City
[deleted]
@Fenix me olakšao za 50€
- Uređivano
Naručio danas ovo čudo:
https://www.samsung.com/hr/monitors/gaming/odyssey-g7-27-inch-240hz-1ms-curved-lc27g75tqspxen/
Razmišljao da uzmem LG-ov monitor s oled ekranom, no soma EUR bilo mi je ipak previše zdrobiti na monitor + mogućnost burn in-a na Windowsima s hrpom statičnih elemenata mi je prevelik rizik.
- Uređivano
Pošto mi je rođendan uskoro odlučio sam se počastiti da si obrijem ove 3 dlake što imam na lice! Inače imam iritacije od žileta i dugi niz godina se samo na suho sa raznim aparatima brijem a ovaj brije bolje nego išta do sada. Braun Series 7 je model.
Deadwalker Ako si mislio na ovaj isti što sam ja nedavno dobio onda si njega komotno mogao kupiti jer konstantno na nekih 800 eura a što se burn in-a tiče toliko tih kerefeka ima u meniju da mislim da će mu prije garancija isteći nego se burn in pojaviti.
prayer javiš mi dojmove kroz 2 godine
Deadwalker A jbg, kupim novi onda
- Uređivano
Nemojte si samo dopustiti da Vas uzme legomanija. Ja sam se jedva odviknuo od te ovisnosti.
Financijski sam se preporodio
- Uređivano
Kupio na ps storu Batman return to Arkham
Trenutno je na akciji 5 $ na USA storu
Na HR storu je 7€
Dvije igre koje nisam igrao Arkham Asylum i Arkham City, a gledajuci na yubitou bez obzira sto je spiderman novija igra i naravno više ušminkan čini mi se da ga ove igre jedu za doručak
klinjo "gorenje"! Respect
6/10, kao i sama igra. Sad će ga biti još teže preprodati.