Tzereen Hvala!
Konačno smo presjekli i odlučili otići, planiramo godinama. Ovo nam je vjerojatno zadnja godina bez djece, treba sad iskoristiti što više
Tzereen Hvala!
Konačno smo presjekli i odlučili otići, planiramo godinama. Ovo nam je vjerojatno zadnja godina bez djece, treba sad iskoristiti što više
ThomasAAnderson jel' možeš reć koliko košta sve skupa? Prijevoz i smještaj za dvoje? Ako je bed, može i na privat.
I da, slažem se. Treba si to priuštiti. I drago mi je kaj vam je ovo očito bila želja za oboje!
Uzeo danas preko Amazona Encyclopaedia Eorzea (World of Final Fantasy XIV) sva tri izdanja, sad treba dočekati da dođu.
fensisuperstar nek stavi sve slike.
Taman da ne moram kupovat
A ja obično pročitam i tekstove u knjigama, ali vjerujem da su tebi slike dovoljne
Pocastio se za predstojeci rođendan ulaznicom za QOTSA na Šalati 24.7.
Bit ce 2 dana tamo. Prvi dan 23.7 su rasprodali sad su karte za drugi dan stavili u prodaju. Ne znam kako mi je to skoro promaklo.
jeedah Vrh, ja sam ubo prvi dan, Rammstein u 5. Mjesecu, Corey Taylor kartu i Boris Brejcha na Jarunu, bit ce ludo
Kad smo kod koncerata, danas ubo ulaznicu za Therion 10.03. u Tvornici
I ja se pocastio ulaznicama za Riblju Corbu u Brezicama 22.3., taman rodjendanski poklon
DarkPunisher di je Rammstein?
Btw, jel ide ko u Beč ili Budimpeštu na Tool?
Tzereen U Beogradu. Ja sam zakasnio upecat kartu za Tool, znas kako mi je krivo
Jel ti ides?
DarkPunisher mislim da ih još malo ima. Ja baš gledao. Samo kaj je skupo. 169 eura s prijevozom.
Tzereen Da too much mi je to, frendovi su uzeli za 70ak ak se ne varam…