Tzereen Hvala!

Konačno smo presjekli i odlučili otići, planiramo godinama. Ovo nam je vjerojatno zadnja godina bez djece, treba sad iskoristiti što više 🤣

ThomasAAnderson jel' možeš reć koliko košta sve skupa? Prijevoz i smještaj za dvoje? Ako je bed, može i na privat.

I da, slažem se. Treba si to priuštiti. I drago mi je kaj vam je ovo očito bila želja za oboje!

Kako me opako držala gripa zadnjih 5-6 dana, nisam uopće bio u stanju isprobati novi monitor, Samsung G7.

1440p rezolucija, 240Hz i još svašta nešto što je u paketu.

Mogu sada Battlefield igrati u 200 fps-a, osjećaj fluidnosti je "nema šanse da više koristim nešto ispod 200 Hz" 😃

Stavila sam ovo u play station temu iz nekog razloga Ha-Ha-Hah.

Dakle browsam neke pakete donjeg rublja, sve je super, paket od 5 za 12 eura, nema žica i spužava idealno za doma, taman što mi treba, sretan dan i veselje. U međuvremenu, recenzije:

Uzeo danas preko Amazona Encyclopaedia Eorzea (World of Final Fantasy XIV) sva tri izdanja, sad treba dočekati da dođu.

1 / 4

fensisuperstar nek stavi sve slike.

Taman da ne moram kupovat

A ja obično pročitam i tekstove u knjigama, ali vjerujem da su tebi slike dovoljne 😃

Pocastio se za predstojeci rođendan ulaznicom za QOTSA na Šalati 24.7.

Bit ce 2 dana tamo. Prvi dan 23.7 su rasprodali sad su karte za drugi dan stavili u prodaju. Ne znam kako mi je to skoro promaklo.

Kad smo kod koncerata, danas ubo ulaznicu za Therion 10.03. u Tvornici 🙂

I ja se pocastio ulaznicama za Riblju Corbu u Brezicama 22.3., taman rodjendanski poklon 😃

Tzereen U Beogradu. Ja sam zakasnio upecat kartu za Tool, znas kako mi je krivo ☹️

Jel ti ides?