Što ste zadnje kupili ili dobili?
fensisuperstar imam taj isti, ne valja mi baš. Pukla mi je cijev nakon 5-6 puta što sam ga koristila, a pritisak nije baš neki.
oxi Pukla mi je cijev nakon 5-6 puta što sam ga koristila
Znači da je defektan bio. Ja koristim taj i sve skida..
Kupujem iako ne igram ali bojim se da ih ne povuku jer sve ih manje ima na zalihama i kad izađe neka nova Sonyjeva platforma ili samo nova edicija, povući će dosta tih PS4 fizičkih kopija igara iz prodaje. Teško je sad već pronaći i za PS3.
Ovaj naslov odnosno drugi dio teksta nemrem ni izgovorit a kamoli napisat po Vuku K. ali ko jebe nslov igre.
Znam da je igra dobra ko kruh. Bit će u jesen interesantno odigrat sve te igre koje sam ovih dana nabavljal i budem tek nabavljal.
I onda kažu da se ne isplati biti u HDZ-u…
Mene je na soundbaru isto zajebavao HDMI Arc, morao sam prijeći na optiku, iako je ovo bilo bolje jer se automatski pali soundbar kad i TV, dovoljan je jedan daljinski.
Odlučio se počastiti sa On Cloudtilt pošto su mi stare Vansice već u 4 godini raspadanja. Za sada su mi dojmovi užasno pozitivni, možda najudobnije tenisice koje sam ikad imao.
- Uređivano
https://www.nike.com/hr/t/air-max-dn-shoes-q51Wwn/DV3337-003
Itko isprobao ili ima Air Max DN?
Trebaju mi za nošenje normalno kad nisam u poslovnim bootsima.
Trenutno imam Air Max Exce i Air Max TW, dobre su ali ne baš udobne.
Isprobao sam i Salomon XT Pathway, možda najlakše patike koje sam ikad imao. Vratio sam ih radi lošije kvalitete izrade.
Za vježbanje u teretani/dvorani imam Nike Metcon 7, trčanje Adidas.
- Uređivano
pravednik Trebaju mi za nošenje normalno kad nisam u poslovnim bootsima.
Baci oko na On općenito. Ovdje ti masu ljudi ima ovaj brend i svi imaju samo pohvale što se udobnosti tiče, baš je nedavno kolega s posla uzeo jedan drugi model, probao ih i rekao to je to. Inače me znaju boliti leđa tu i tamo pa sam se nakupovao tenisica koje su orijentirane na udobnost ali ovo bez konkurencije nosi krunu. Jako su lagane i jako su udobne, samo koštaju puno jel.
Cijena nije bitna, nisu skuplje od ostalih, možda 30 eura.
Pogledat ću recenzije i detaljno sve. Vidim da piše Swiss designed. Jesu možda sklapane u Swiss ili Austrija? Jer Nike je Indonesia/Vietnam.
Za bolove u leđima preporučaju stabilnu tvrdu obuću ravnomerno raspoređeni potplat i unutrašnjost ali to imam na poslu. Tak da mi je pun kurac i tražim si neka udobno i light za free time a neću baš nositi running patike poput Nike Zoom X ili Adidas Boost (imam ih) svaki dan.
KONAČNO!!!
Ovu si igru pikiram još otkako je izašao demo na PSN kojeg sam naravno odmah odigral i to mi se jako svidjelo i bila bi mi to prva Lara nakon TR4. Poželio sam punu verziju ali peh neki navek kod mene.
Nisu je tad imali na lageru jer nakon par dana mi javili to na mail a naručival i kupoval sam putem webshopa i ja platio to unapred sve igre koje sam tad naručival da ne moram iskat sitniš kad poštar dojde Ja kad si splaniram kupit igru ili više njih pa si napravim popis želja koje i tak. Smišljao na brzaka koju da uzmem za nadomjestak i napišem u mail neku drugu a ni tu nisu imali, ma jebem ti neažurirani webshop i šta sad, nemam u planu neš drugo a nešto moram da si nadomjestim ili stornacija kupnje a to ne želim ni sebi nit trgovcima pa smislim si onda GTA5. Ajd to su imali, fala kurcu na tome. Bio sretan kaj sam uopće uspio si smislit neku drugu i to naknadno mi bilo muka da sam spao na GTA5 ali dobro, igra mi je na kraju bila odlična.
Neimanje tada tog Tomb Raidera je presudilo što sam kupio GTA5 i vjerojatno ga nebih nikad ni kupovao jer GTA tada nije moj đir bio a nije ni sad puno bolje tako da nisam previpe lud za tim serijalom, hoće li nova, neće, briga me.
Tako su godine prolazile i moja želja za Rajs of Di TR je pomalo splasnula i eto opet se nedavno pojavila i konačno je imam, evo je u temi.
Tomb Raider na sivonji mi je prvi pustolovni serijal. Odigrao svih 4 na PS1.
Neke dionice u katakombama, špiljama i sl mjestima skokove Lare sam morao ponavljati masu puta jer Lara se nije automatski držala za hrid koliko se sjećam, morao si imat pritisnut gumb da se ona lepo drži.
Bojao sam se maknut prst a bili znojavi od masovnog igranja.
Skokovi u nepoznato zbog optičke varke i slabije grafike misleć da je stijena blizu ili da neki kamen strši za koji se može uhvatiti i puno puta završila je ona tako na podu kao palačinka. Eto to je bilo tada realnije nek danas kada igrivi lik je skoro pa neuništiv sa brdo skilova i mogućnosti no dobro.
Morao sam to napisat naširoko jebiga jer imam skoro za svaku kupljenu igru poneku anegdotu i pozadinsku pričicu.