Zero

Imam isti taj soundbar

Obavezno spojiti preko HDMI ARC-a! Preko bluetootha je zvuk pet koplja gori!

doktor1 Nisam skužio koliko je gori (kad nisam još spojio preko HDMI ARC-a) ali ne mogu ne primjetiti da je prilikom gledanja filmova/serija preko USB-a primjetan mali out of sync delay s audiom i videom. Ista stvar kad igram na PS5 i zvuk nekad ide na zvučnik od kontrolera i u isto vrijeme na soundbar, nije usklađeno (trenutno na Doom Eternal). Pretpostavio sam da je do laga i neizbježne kompresije na BT, al da, malo bode u uši i definitivno nije idealno, makar nije ni toliko užasno (puuno je bolje od ugrađenih zvučnika n TV-u). Prvom prilikom uzimam HDMI 2.0 od 3m, izgleda da nema bijega od kablova.

Zero

Ma vidjet ćeš; neusporedivo je. Čišći i jači zvuk.
      Ja sam dobio kabel sa soundbarom… Zašto ti treba od 3m? Pa šta ti nije ispod televizije

doktor1 Nije na komodi ili nosaču već na podu (dok se soba ne preuredi) pa će ići malo po strani. Meni je u paketu uz daljinski i baterije stigao samo strujni i ultrakratki optički (ne kužim kako je kao takav ikome iskoristiv, al kako god, lol). Dvostruki standardi.😆

oxi Pukla mi je cijev nakon 5-6 puta što sam ga koristila

Znači da je defektan bio. Ja koristim taj i sve skida..

Kupujem iako ne igram ali bojim se da ih ne povuku jer sve ih manje ima na zalihama i kad izađe neka nova Sonyjeva platforma ili samo nova edicija, povući će dosta tih PS4 fizičkih kopija igara iz prodaje. Teško je sad već pronaći i za PS3.

Ovaj naslov odnosno drugi dio teksta nemrem ni izgovorit a kamoli napisat po Vuku K. ali ko jebe nslov igre.

Znam da je igra dobra ko kruh. Bit će u jesen interesantno odigrat sve te igre koje sam ovih dana nabavljal i budem tek nabavljal.

Zero koristim optički kabel usmjesto HDMI ARC-a i jako sam zadovoljan. I HDMI i optika daju vrhunsku kvalitetu zvuka no HDMI ARC je znao zezati tako da sam odustao od te opcije.

I onda kažu da se ne isplati biti u HDZ-u…

Picek Vidjet ću kako će biti kod mene, moralo bi biti bolje u odnosu na BT. Ako imaš HDMI 2.1 (pa i za ranije verzije) prema onome što sam vidio, HDMI (e)ARC je ipak bolji način spajanja vanjskih zvučnika u odnosu na optiku…ako sve radi kako treba.

Mene je na soundbaru isto zajebavao HDMI Arc, morao sam prijeći na optiku, iako je ovo bilo bolje jer se automatski pali soundbar kad i TV, dovoljan je jedan daljinski.

Odlučio se počastiti sa On Cloudtilt pošto su mi stare Vansice već u 4 godini raspadanja. Za sada su mi dojmovi užasno pozitivni, možda najudobnije tenisice koje sam ikad imao.

4 dana kasnije

prayer

https://www.nike.com/hr/t/air-max-dn-shoes-q51Wwn/DV3337-003

Itko isprobao ili ima Air Max DN?

Trebaju mi za nošenje normalno kad nisam u poslovnim bootsima.

Trenutno imam Air Max Exce i Air Max TW, dobre su ali ne baš udobne.

Isprobao sam i Salomon XT Pathway, možda najlakše patike koje sam ikad imao. Vratio sam ih radi lošije kvalitete izrade.

Za vježbanje u teretani/dvorani imam Nike Metcon 7, trčanje Adidas.