Kaiserus

Ma jebes sise kad iman velike guzice

Da san zensko bija bi top

Mislin kaze Tuhy da san i ovako top

Miro je li to znači da je on bottom Ha-Ha-Ha

Miro Da si žensko bio bi Zadranka, a to je psihotično i nikad mira nema. Ali zgodno.

Kaiserus

Nisan ni dok san muško Zadranin tako da nebi bija ni da sa zensko.

Miro sve mi je jasno. Nije vam lako sa Mašom sigurno

Miro Ma vidimo na slici da si debeljak, ali odakle si?

oxi

Pikiram Initia već skoro godinu dana, od kad sam ga prvi put pomirisao i sve mislim uzet ću "kad ostane 300e viška". To se, naravno, neće nikada dogoditi koliku god plaću imao pa sam odlučio ovaj mjesec srezati na izlascima, stripovima i slično i stvarno ne žalim. Znao sam i prije kvalitetu pravih parfema u odnosu na Muller, Douglas i slične parfeme ali baš to - nekako mi je samom sebi bilo teško opravdat tolike novce za parfem a onda pogledam da 150-200e pukne u jednom izlasku i shvatim da i nije toliki problem.

buz

Jebate znas koliko smo kad se dio Debaljaka zove Dubrava

Mislis da si u Zagrebu 🤣🤣🤣

kauboj srezati na izlascima, striperima i slično

Evo, popravio sam ti quote.

kauboj ta boca će ti trajat 2 godine. I to ako ga nosiš dnevno. Jedan špric ispod ovratnika i mirisat ćeš dva metra cijeli dan. Na odjeći se osjeti i sad ne pretjerujem, čak i nakon pranja osim ako ne staviš litru omekšivača u svako pranje. Initio je jedan jako kvalitetan proizvod.

A ako ti je ipak malo puno dat svako toliko te pare na te niche mirise jer realno gledano jako je skupo, imaš uvjek etsy, ljudi dekantiraju parfeme i kupiš 5-10-15ml po manjim cjenama, i usput probaš 1-2 ml nečega što nemožeš namirisati u običnim parfumerijama. I da ne pričam, testeri. Testeri ti znaju bit po 40-50 eura manje, samo ti npr na čepu piše tester ili je čep proziran i takve gluparije koje su nebitne.

DarkPunisher Galactic Purple, uzivo je i lijepsi, preporuka!

I ja sam taj uzeo kad je izašao. Odličan je.

Kaiserus Ovog sam uzeo sa Super hobby hr (super-hobby.hr), šalju iz Poljske i za 2-3 dana mi je već tu. Neke sam naručivao sa njemačkog Amazona (uglavnom sa nekog storea koji se zove "M&M aus Deutschland" I think)