Što ste zadnje kupili ili dobili?
Lidlov quattro premium je prilično dobar. Ali safe bet mi je onaj njihov Gellatelli (ili kako već) na štapiću s bademom.
Wow. ok.
Miro S današnjim cijenama, mora da si ubio petinu plaće radi užitka.
Neka, jednom se živi
50 ojra manje
pravednik Koje si vitamine primio?
"Primio" je on vitamin "D"
Zero u zadnjih par mjeseci defitinitvno puno manje voca i povrca, ne znam ni sam kak se to dogodilo. Poceo sam opet u zadnje vrijeme uzimat ashwagandu,rhodiolu i vitality complex sto sam uzeo sa gymbeama te pijem one njihove sokove u limenci. Ovo sam htio jos isprobat dok sam zivio vani pa nisam nikako,a u HR je bilo samo u Sv.Katarini te je sad stiglo i u Osijek u jednu privatnu polikliniku kod kojih sam "stari" pacijent pa rekoh ajmo da isprobamo
pravednik kombinacija aminokiselina – glutation i multivitaminski kompleks 12 vitamina u infuzijskoj otopini…nisam previse ispitivao o detaljima samo sam rekao daj
Genesis Mislim da je i tebi jasno da su suplementi samo to - suplementi. Uravnoteženu prehranu se ne može nadonaditi dodacima. Gledao sam i ja za taj vitality complex, ali majko mila, u tu tabletu nakrcaju svega i svačega (neke stvari i po 5 puta više od preporučene dnevne doze - tipa vitamin C i krom), a neki vitamini i minerali djeluju antagonistički ako se uzimaju u isto vrijeme, dok za druge sastojke ni nemaš propisanu dnevnu dozu. Al ok, ako si aktivan, vjerojatno je ok. Provjeravaj si krvnu sliku s vremena na vrijeme.
Dodaj da je veliki dio toga otpad kojim opterećuješ bubrege i jetru. Te suplemente danas nakrcavaju jeftinim formama vitamina i minerala. Malo toga ode u krv uopće, nekome ništa, ovisi o pojedincu.
Cink picolinat je skuplji s razlogom
Magnezij bisglicinat
Vitamin C, e toga ti tijelo od supsa jako malo iskoristi osim ako nije skupa liposomalna forma, običnu askorbinsku kiselinu tijelo brzo ispiša a nadražuje želudac.
Sodium askorbat forma je najbolja all around po cijeni i kvaliteti.
Sve to nije bitno nego najbolje odradit kao Genesis
Dobit intravenozni shot i to je 90% apsorbirano. Najzdravije, najkvalitetnije i sterilne forme vitamina.
Nekoć sam te dodatke prehrani uzimal i ja. Jedino mi je od svega tog ostal još B Kompleks kaj trošim. Jedem sve kaj skuham. Povrća nešto više a voća vrlo slabo, osim soka od limuna kaj si ocjedim katkad i to kad mi za kolač treba limunova korica pa limun bez korice se brzo posuši pa da mi ne propadne i ubacim i naranđu ak imam.
Neki dan kupio mislim drugi ili treći puta ove godine banane. Došlo mi da ih kupim.
Ne sjetim se voće jesti. Kavu smatraju voćem, tj zrna kave pa onda je to jedino voće koje najviše konzumiram. Povrće mi nekako prirodno dođe kod pripreme ručka, večere.
A zdravlje dok ide, ide, neka ide što dalje i više.
Brijac Tata Perez uzor
Pa kad ovako ih gledam, nije ta deblja puno od ove manje. Optička iluzija, skoro su iste samo kaj je ta slimasta manjih dimenzija.
- Uređivano
200 eura? Očito radi glutathiona.
Za 200 eura sam kupio hrpu, zalihu vitamina za skoro god. dana. Legalnih, webshop Njemačka ljekarna. Injektabilni.
Vitamin C moram stavljat u IV rastvor jer davanje ampule od 5 ml nije zahvalno. Niti glut niti noga.
Peče u 3 pm a najveći problem je upravo količina koju bi trebalo ispustiti odjednom.
Glutathion nema za kupiti službeno, vial ili ampula, ne legalno. Ako itko zna gdje nek šibne ovdje.
Bez underground labova i slično.
Imam glutathion podjezične tablete od Yamamoto Pharmaceuticals naziva GLR. Sumnjam da koriste.
Male doze 250mg, upitno koliko uopće dođe u krvotok, 30 tabsa za 24-28 eura. Uzimam i po 4 na dan. Preskupo.