Kupio terex patike nove. Brutalno udobne. 72 eura

dobio od vlasnice susjednog kampa što sam joj pomogao postavit nešto. Ja uvijek sa sobom imam aku bušilicu.

TITANXIS ma takva plastika i odsjaj…klasicna funkpop figurica

Ne obazirati se na blato u autu; zadnjih dana vozim namještaj, rožice itd pa je kaos 😄

Zadovoljan kako je ispalo; mislio sam PS5 na posebnu policu do bla bla, ali nakon skoro tri tjedna renoviranja, čišćenja slaganja dosta mi je i polica i bušilice i PARŠINE!

Uzet ću samo bijelu kanalicu da stavim kablove od PSa i bara unutra iza ove bijele vaze.

Aj vec kad san stavlja noze i to sto kupim evo nesto sto nisan kupio a staro je preko 100g vridnost novcanu nema neku veliku ali meni je neprocjenjivo

A tu je i sa lulom

Ovo mi je od predjeda

Miro

Odlične britvice, otvaraš salon za muške ha?

Usput trebal si ih stavit u retro tehnikalije.

U zadnje vrijeme me strasno uhvatila zelja za rjesavanjem backloga s PS3, no buduci da je dualshock 3 tesko smece od kontrolera uzeo sam si ovaj adapter da igram ko gospon.

MGS Rising i Dante's Inferno here I come 😁

E jbg krivog sam bio stavio 🤣 Javi kakav je taj

Fenix

Ajde u kurac ovog jedino nismo uzeli🤣🤣🤣🤣

Brijac

Lidl

Ovaj zadnji na slici okus kao ledo šlag plus čokolada baš je top

imaticx amazon.de, 55 eura sa postarinom, reko bi da se isplati svake lipe. Probao sam xsx controller i dualsense. Oboje rade savrseno. Bas gušt. 😃

Nisam upalio PS5 od kad sam Spider-Man 2 završio pa rekoh da idem malo library osvježiti za jesen kad dođem na godišnji

• Jusant
        • Helldivers 2 (za kad dođe cross progress)
        • Final Fantasy XVI
        • Hi-Fi Rush
        • Stellar Blade
        • Prince of Persia: The Lost Crown
        • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
        • The Witcher 3 GOTY
        • Star Wars: Jedi Survivor
        • Crash Bandicoot 4
        • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge