Miro

ok, nisam bio ziher pa sam spomenul imitaciju jer i one su mi ok.

TITANXIS

Imitacija ti mozda bude na jeftinijim nozima tu je svaki noz skoro 200e tako da tu uvik ide pravo drvo

Miro

jel ovaj crni isto drvena ručka?

ako jest onda dobro a meni izgleda kao da je od neke plastične mase.

TITANXIS

Crni je aluminij to je preklopni i oni rijetko budu drveni ima ih ali rijetko

Kupio terex patike nove. Brutalno udobne. 72 eura

dobio od vlasnice susjednog kampa što sam joj pomogao postavit nešto. Ja uvijek sa sobom imam aku bušilicu.

TITANXIS ma takva plastika i odsjaj…klasicna funkpop figurica

Ne obazirati se na blato u autu; zadnjih dana vozim namještaj, rožice itd pa je kaos 😄

Zadovoljan kako je ispalo; mislio sam PS5 na posebnu policu do bla bla, ali nakon skoro tri tjedna renoviranja, čišćenja slaganja dosta mi je i polica i bušilice i PARŠINE!

Uzet ću samo bijelu kanalicu da stavim kablove od PSa i bara unutra iza ove bijele vaze.

Aj vec kad san stavlja noze i to sto kupim evo nesto sto nisan kupio a staro je preko 100g vridnost novcanu nema neku veliku ali meni je neprocjenjivo

A tu je i sa lulom

Ovo mi je od predjeda

Miro

Odlične britvice, otvaraš salon za muške ha?

Usput trebal si ih stavit u retro tehnikalije.

U zadnje vrijeme me strasno uhvatila zelja za rjesavanjem backloga s PS3, no buduci da je dualshock 3 tesko smece od kontrolera uzeo sam si ovaj adapter da igram ko gospon.

MGS Rising i Dante's Inferno here I come 😁

E jbg krivog sam bio stavio 🤣 Javi kakav je taj