prayer Nisam rekao da je lagan, nego da mi nađeš u tom rangu ili bolje za plaću vecu od 1200e kao pocetniku.

Građevina, pekare i kamioni me ne zanimaju.

Upravo zato što to nije lako ljudi i prihvaćaju 1000e place za uredske/it poslove.

@Fico vec smo to diskutirali ranije. Ti tvrdis svoje a ja svoje. Našao sam posao nakon dosta vremena traženja i iznose koje iznosim su iznosi koji su bili prosjek u firmama u kojima sam se prijavljivao. A pitao sam svaku jer me to zanimalo i provjeravao online sa ekipom koja u njima radi. Ako ti znaš za poslove odnosno tvrtke s vecim placama svaka cast, pomogni nekome tko trazi job. Meni su svi pricali bajke o ciframa i tvrtkama a na kraju kad je trebalo pomoci/dati preporuku nije bilo gotovo nikoga.

I nemam potrebu lagati. Ako te zanimaju pozicije možemo na PM.

Twillight magistar ekonomije u državnoj firmi ima oko 1500 eura ili manje.

Prije 5 mjeseci odbio ponudu viši informatički referent u državnoj bolnici, neto plaća 800e.

Uz to po potrebi rad vikendom. Nema napredovanja.

Gdje vi uzimate te cifre?

doctorfreak Nije bila diskusija. Ti si iznosio krive teze, drugi su te ispravljali. Sada samo radim istu stvar, nista vise.

Fico Nije bila diskusija. Ti si iznosio krive teze, drugi su te ispravljali. Sada samo radim istu stvar, nista vise.

A tko me to tocno ispravljao i u vezi cega? Pa mozes ti meni trubit sta hoces kad sam na svoje oci i usi vidio realno stanje.

sanzo E bas su im digli koeficjente prije par mjeseci, sad je oko 1100.

Je sad je nešto bolje. Ali i dalje ni blizu odličnog.

A naučit tamo nešto korisno za dalje je opet vrlo upitno.

• [deleted]

Fico tebi @doctorfreak bi rado rekao da mi popusis kurac, ali nisi ga dostojan. Pa nek bude price o kulturi i nekulturi moderatora. Vrijedas me i napadas kontinuirano i od sada vise nema na fino.

Zaboravio si na kraju napisat “no homo”… ili nisi 😳

Što se tiče plaća u Hrvatskoj, ovo je osnovni problem većini poslodavaca:

Dok se toliko oporezuje rad, neće biti promjena na bolje. Rasta standarda nema bez rasta produktivnosti, a to zahtijeva vrlo velika kapitalna ulaganja u državi s vrlo promjenjivom poreznom politikom kojom se i dalje prvenstveno nagrađuje biznis rentanja gdje većina želi zarađivati novce i ne raditi ništa. Da nema ogromne love iz EU fondova, već bi kao država odavno završili poput Venezuele. Dodajte još u formulu ogroman demografski deficit, smanjenje love iz EU fondova koje će se dogoditi već u idućem obračunskom razdoblju i vrlo nestabilno geopolitičko okruženje u neposrednoj blizini, bas nam se ne piše dobro.

Deadwalker

Istra i Dalmacija nemaju problem održivosti, turizam je snažna mašinerija, Slavonij i Lika su nažalost druga prica…

Dao 1500 eura za njega, ali bez sličica. 😜

Twillight

A relativno je nezahtjevan posao u drzavnoj firmi. Nije bas da mozes ocekivat cuda.

[deleted]

Molim da se uvede u upotrebu izraz "poFFA-j mi"

Hvala i doviđenja.

ikral poFFA-j mi

koju cemo reakciju za to?

Uzeo digitalno na spring saleu Pumpkin jack i Ys origin

stigao mi poklon za 3.godisnjicu

1 / 2

Mi smo prije imali Roombu a zadnjih par godina Mi Mop Pro 2 i super je stvarcica. Namjestis ga da cisti i lijepo odes nekam na kavu, nema veceg gusta 😃

Ne treba ocekivati cuda pogotovo od pranja ali usisa korektno.

King double.

Ja ne znam jesam li ja lud ili je on duplo manji nego proteklih godina. Doslovno je manji od snjeguljice gospemi…ne znam zasto se uopce zove vise King, triba bi se zvat Little Princess